Τρελάθηκε με το ντεμπούτο του ο Χάντσον-Οντόι

Για τα απίστευτα θετικά συναισθήματα που βίωσε στο ντεμπούτο του με την εθνική Αγγλίας μίλησε ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως θα παίξει για λογαριασμό της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ σε εντός έδρας ματς.



Τρελάθηκε με το ντεμπούτο του ο Χάντσον-Οντόι

Ο μικρός της Τσέλσι μπήκε αλλαγή στον αγώνα των προκριματικών του Euro 2020 κόντρα στην εθνική Τσεχίας, με τις απουσίες των «τριών λιονταριών» να τον φέρνουν ξαφνικά από την Κ21 στην ανδρική ομάδα.

Μιλώντας για ένα από τα καλύτερα μισάωρα της ζωής του (σ.σ έπαιξε 20’, χώρια το ζέσταμα), ανέφερε:

«Όταν μου είπαν να κάνω ζέσταμα για να μπω δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν πίστευα ότι γίνεται στ’ αλήθεια όλο αυτό. Κοιτούσα τον κόσμο και όλοι έδειχναν χαρούμενοι. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν να φτάσω εκεί. Το να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω ήταν κάτι τεράστιο για μένα, ειδικά μπροστά στον κόσμο μας. Ευελπιστώ πως θα είναι το πρώτο από τα πολλά ματς που θα έρθουν».

Η είσοδός του στο ματς έκανε την εθνική Αγγλίας να παίξει με δύο πιτσιρικάδες (18 και κάτω) για πρώτη φορά μετά από 130 χρόνια, με τον Τζέιντον Σάντσο να έχει ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα.

Γιώργος Σιάφας