Άγνωστο αν θα συνεχίσει στην Άρσεναλ ο Λιχτστάινερ

Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί όσον αφορά το μέλλον του Στεφάν Λιχτστάινερ στην Άρσεναλ.  Άγνωστο αν θα συνεχίσει στην Άρσεναλ ο Λιχτστάινερ

Ο έμπειρος μπακ παραδέχτηκε μεν ότι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την ομάδα για την μονοετή ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα ήθελε να μείνει.

Και αυτό διότι έχει αντιληφθεί πως δύσκολα θα ενσωματωθεί στα βασικά πλάνα του Ουνάι Έμερι. Ο 35χρονος άσος θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να έχει ελπίδες να κληθεί από την εθνική Ελβετίας στο Euro.

«Θα χρειαστεί χρόνο για να αποφασίσουμε. Νομίζω ότι και μόνο που αγωνίζομαι στα 35 μου σε μια μεγάλη ομάδα αρκεί. Έχουν γίνει ορισμένες συζητήσεις με την Άρσεναλ. Πρέπει να δούμε τι βολεύει και τις δύο πλευρές», τόνισε αρχικά ο έμπειρος άσος και συνέχισε:

«Η Άρσεναλ είναι μεγάλη ομάδα και εγώ νιώθω χαρούμενος. Θέλω όμως να παίζω βασικός για να πάω στο Euro. Οk για φέτος. Εάν όμως ο προπονητής πει ότι δεν υπολογίζει περισσότερο σε εμένα, τότε θα αρχίσω να ανησυχώ».