Ο Ιμπραΐμοβιτς «συγκρούεται» με τις... παλιοσειρές της Γιουνάιτεντ λόγω Πογκμπά!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μιλώντας στη Mirror, ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Πολ Πογκμπά εξαιτίας της κριτικής που δέχεται ο Γάλλος από τις παλιοσειρές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φυγή και την επιστροφή του στον σύλλογο.  



Ο Ιμπραΐμοβιτς «συγκρούεται» με τις... παλιοσειρές της Γιουνάιτεντ λόγω Πογκμπά!

«Ο Πολ έφυγε και γύρισε, όμως αυτό δεν τους άρεσε», δήλωσε ο Σουηδός επιθετικός, φωτογραφίζοντας κυρίως τον Γκάρι Νέβιλ.

Το 2012 ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία, Πολ Πογκμπά, αποχώρησε από το «Όλντ Τράφορντ» με προορισμό το Τορίνο και τη Γιουβέντους, για να επιστρέψει το 2016. Σύμφωνα όμως με τον σταρ των Λος Άντζελες Γκάλαξι, αυτό δεν άρεσε στην τάξη του '92 της Γιουνάιτεντ με προπονητή τότε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Γκάρι Νέβιλ μιλώντας στο Sky Sports άσκησε έντονη κριτική στον Γάλλο λόγω της φωτογραφίας που ανέβασε μετά την απόλυση του Μουρίνιο, ενώ ο Σκόουλς στην εκπομπή του beIN Sport είχε πει: «Δεν είναι συγκεντρωμένος, πρέπει να χρησιμοποιεί το μυαλό του περισσότερο για να γίνει τοπ παίκτης».

Ο εγωκεντρικός επιθετικός των Γκάλαξι που πέρασε και από τη Γιουνάιτεντ, δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω:

«Ο Γκάρι και ο Φιλ Νέβιλ, ο Γκιγκς, ο Σκόουλς και ο Νίκι Μπατ έμειναν όλη τους την καριέρα στην ομάδα και δεν μιλούσαν εάν δεν τους έδινε την άδεια ο Φέργκιουσον. Επειδή ο Πογκμπά έφυγε και γύρισε, αυτό δεν τους άρεσε. Εκείνοι έγιναν ένας κλειστός κύκλος υπό τον Φέργκιουσον και απορώ τώρα που μιλάνε, αν έχουν την άδειά του!

Έχουν φύγει από το club και σχολιάζουν μονίμως από την τηλεόραση. Ας ψάξουν να βρουν δουλειά στην ομάδα, εάν θέλουν να είναι εκεί».

Θανάσης Κρητικός