«Αναστήθηκε» και το πήρε σε συναρπαστική διαδικασία των πέναλτι η Μπράιτον!

Αν και όλα έμοιαζαν χαμένα για την Μπράιτον στην έδρα της Μίλγουολ, οι «γλάροι» ισοφάρισαν σε 2-2 το εις βάρος τους 2-0 και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας έπειτα από μια συναρπαστική διαδικασία των πέναλτι κατά την οποία έγιναν εννέα εύστοχες εκτελέσεις.



«Αναστήθηκε» και το πήρε σε συναρπαστική διαδικασία των πέναλτι η Μπράιτον!

Τα «λιοντάρια» είχαν κάνει σχεδόν όλη την δουλειά παρακινούμενα από την δύναμη που πάντα δίνει η έδρα τους σε αναμετρήσεις με τέτοιο βάρος και μέχρι το 88’ έδειχναν να τα καταφέρνουν, ωστόσο δύο τέρματα μέσα σε δύο λεπτά από τους Λοκάντια και Μαρτς οδήγησαν το ματς στο έξτρα μισάωρο.

Τεράστια η ευθύνη του τερματοφύλακα της Μίλγουολ στην φάση του δεύτερου γκολ, με την μπάλα να του φεύγει μέσα από τα χέρια ενώ η πίεση των φιλοξενούμενων είχε γίνει πάρα πολύ έντονη μετά την μείωση του σκορ. Στην παράταση οι γηπεδούχοι έχασαν μια τεράστια ευκαιρία για να ξανά πάρουν το προβάδισμα, ενώ στο φινάλε της έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας ανόητης αποβολής του Φέργκιουσον.

Στην ψυχοφθόρο διαδικασία οι εκτελέσεις ήταν άψογες μέχρι και το 5-4 της Μπράιτον, με τον Κούπερ να χάνει το τελευταίο πέναλτι στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία και παράλληλα την Μπράιτον στο «Γουέμπλεϊ».

Παρά τα όσα έγιναν στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Σουόνσι, το παιχνίδι έγινε χωρίς την συμβολή του VAR.

Γιώργος Σιάφας