Η συγκινητική αφιέρωση του Μάντισον στη μικρούλα που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο... (pics)

Ο Τζέιμς Μάντισον σκόραρε στη νίκη (2-1) της Λέστερ επί της Μπέρνλι και αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στη μικρούλα Σόφι, την οποία στήριξε όσο μπορούσε, αλλά εκείνη δεν κατάφερε να νικήσει την επάρατη νόσο. Υπερασπίστηκε τον Μάικλ Όλιβερ για την κάρτα ο ποδοσφαιριστής, λέγοντας μάλιστα πως τον συλλυπήθηκε!  



Η συγκινητική αφιέρωση του Μάντισον στη μικρούλα που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο... (pics)

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός των «αλεπούδων» ήταν συντετριμμένος από τον χαμό της μικρής Σόφι, την οποία στήριζε, αγάπησε και την έκανε την καλύτερή του φίλη τα τελευταία χρόνια.

Η μικρούλα νικήθηκε από την επάρατη νόσο και ο Μάντισον τίμησε τη μνήμη της και της αφιέρωσε το γκολ του, το απόγευμα του Σαββάτου.

Έβγαλε τη φανέλα του για να φανερώσει το μπλουζάκι που είχε ετοιμάσει, με τον Μάικλ Όλιβερ αναγκαστικά να πρέπει να τον τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα, κάτι το οποίο έκανε... με βαριά καρδιά.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής έγραψε στο twitter: «Έκανε τη δουλειά του και δεν είχε άλλη επιλογή. Προφανώς και δεν ήταν χαρούμενος που μου έδειξε την κάρτα εκείνη τη στιγμή, αλλά μου μίλησε και μου είπε τα συλλυπητήριά του για την μικρή Σόφι. Έδειξε σεβασμό...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης