Ευκαιρία νίκης για τα φαβορί και των τριών κατηγοριών

Ένα ωραιότατο και ολοστρόγγυλο “μηδέν” είναι ο απολογισμός της προηγούμενης στήλης, αφού και οι τρεις επιλογές ούτε που πλησίασαν την επιβεβαίωση. Ήταν ένα χρήσιμο “χαστούκι” το συγκεκριμένο, καθώς μας επαναφέρει στη σκληρή και δύσκολη στοιχηματική πραγματικότητα, ύστερα από κάποιες πολύ καλές νίκες. Πλέον, με 9 αγωνιστικές να απομένουν, οι ομάδες μπαίνουν στην τελική ευθεία. Το κίνητρο και η φόρμα έρχονται ακόμα πιο μπροστά στα κριτήρια αξιολόγησης των αναμετρήσεων, καθώς μην ξεχνάμε πως “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” . Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.  



Ευκαιρία νίκης για τα φαβορί και των τριών κατηγοριών

Στο γήπεδο “Έσιλ” , η Ρόδεραμ φιλοξενεί τη Νόργουιτς. Η γηπεδούχος κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια για να αποφύγει την 3η θέση του υποβιβασμού(Μπόλτον και Ίπσουιτς οι άλλες που είναι απίθανο να τη γλιτώσουν). Στα τελευταία 8 ματς, τρέχει ένα σερί με 2Ν-5Ι-1Η και πλέον ισοβαθμεί με Γουίγκαν και Ρέντινγκ στους 36β., ενώ και η Μίλγουολ απέχει ένα βαθμό. Η Νόργουιτς δείχνει και πάλι ασταμάτητη. Στα τελευταία 10 ματς έχει 8Ν-1Ι-1Η και γκολ 26-12. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν γιατί Λιντς και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ακολουθούν κατά πόδας. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας χωρίζει τις δύο ομάδες, όπως φανερώνουν και οι 39 βαθμοί διαφοράς στη βαθμολογία. Η καλή φόρμα της Ρόδεραμ με κάνει να είμαι λίγο πιο μαζεμένος στην επιλογή μου. Εύκολα ή δύσκολα θα πετύχει 2 γκολ η Νόργουιτς, στο 1,60 η απόδοση από το Pamestoixima.gr. Ελκυστικότατη επιλογή μοιάζει το ειδικό “ισοπαλία ή Νόργουιτς και όβερ 2,5 γκολ” που φτάνει στο 2,00.

Στο “γήπεδο του Φωτός” του Σάντερλαντ, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Γούολσολ. Η γηπεδούχος αγνοεί την ήττα από τις 22/12 και το παιχνίδι στην έδρα της Πόρτσμουθ. Έκτοτε, σε 18 ματς(για Πρωτάθλημα και Λίγκ Τρόφι) έχει μισές νίκες και μισές ισοπαλίες. Αυτή τη στιγμή είναι στην 3η θέση, στο -5 από τη 2η Μπάρνσλει αλλά έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Αήττητη στην έδρα της με 10Ν-8Ι και 36-17 γκολ. Η Γούολσολ έδειχνε να μπλέκει για τα καλά στις ομάδες του υποβιβασμού, όμως στα 4 τελευταία ματς έκανε 2Ν-1Ι-1Η και πήρε βαθιά ανάσα. Εκτός έδρας ωστόσο έχει ξεκάθαρο πρόβλημα. Στα 10 τελευταία μακρυά από το γήπεδο της έχει μόλις 1Ν-3Ι-6Η και γκολ 6-16. Ξεκάθαρο προβάδισμα για τις “μαυρόγατες”, ελπίζω να μην έχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις σήμερα. Το αγαπημένο ειδικό του Pamestoixima.gr “Σάντερλαντ νίκη και όβερ 1,5” σε απόδοση 1,73 είναι η επιλογή.

Στο “Γκιγκ Λειν” του Μπέρι, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Κέιμπριτζ. Η γηπεδούχος είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της League Two εδώ και καιρό. Εύκολο γκολ, αήττητο σερί στο Πρωτάθλημα από τις 26/12, μόνο μία ήττα εντός έδρας εφέτος, μακράν η καλύτερη επίθεση σε εντός έδρας ματς με 45 γκολ σε 18 αναμετρήσεις. Η Κέιμπριτζ δυσκολεύεται πάρα πολύ στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πέρα από το κακό ρεκόρ με 4Ν-2Ι-12Η, το πλέον ανησυχητικό είναι τα μόλις 12 γκολ σε 18 ματς. Δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο, ούσα στο +9 από τις θέσεις υποβιβασμού. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων ούτε στις γενικές κατηγορίες, ούτε στην πρόσφατη φόρμα, μηδέ και στο κίνητρο. Νίκη για τη Μπέρι με όβερ 1,5 γκολ σε απόδοση 1,80 από το Pamestoixima.gr, λογικά θα έχει και παραπάνω γκολ.

Συνοπτικά

Ρόδεραμ-Νόργουιτς Νόργουιτς όβερ 1,5 γκολ 1,60

Σάντερλαντ-Γουόλσολ Σάντερλαντ+όβερ 1,5 γκολ 1,73

Μπέρι-Κέιμπριτζ Μπέρι+όβερ 1,5 γκολ 1,80

Καλή τύχη στις επιλογές σας!