«Καθαρίζει» από νωρίς η Γουέστ Χαμ

Ως μια καλή ευκαιρία να ξεσπάσει και να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα αντιμετωπίζει η Γουέστ Χαμ τη σημερινή αναμέτρηση με την ουραγό Χάντερσφιλντ, με τη λογική να λέει ότι θα επιδιώξει να… τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο.  



«Καθαρίζει» από νωρίς η Γουέστ Χαμ

Σε αντίθεση με την κακή εικόνα που δείχνει εκτός έδρας, η ομάδα του Λονδίνου έχει σήμερα ως μεγάλο όπλο την έδρα, η οποία την έχει βγάλει ασπροπρόσωπη τις περισσότερες φορές το τελευταίο. Η ανάγκη για… ξέσπασμα μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο Κάρντιφ, σε συνδυασμό με τη «λευκή πετσέτα» που φαίνεται να έχει πετάξει η Χάντερσφιλντ μας οδηγεί στην επιλογή της νίκης της Γουέστ Χαμ από το πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.35 στο pamestoixima.gr.

Από τα άλλα ματς της ημέρας ξεχωρίσαμε την… σκληρή αναμέτρηση της Μπέρνλι με τη Λέστερ. Δύο ομάδες που μπορούν στη μέρα τους να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα στους αντιπάλους τους και έχουν να επιδείξουν αρκετά γκολ στις τελευταίες αναμετρήσεις τους. Το 1.85 του Over 2.5 μας κάνει και θα το επιλέξουμε από το pamestoixima.gr.

Και κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές με τον άσο της Γουότφορντ στην αναμέτρηση του Κυπέλλου ενάντια στην Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται πιο σταθεροί, άκρως αποτελεσματικοί στην έδρα τους και εντελώς ήρεμοι με τη βαθμολογική τους κατάσταση. Θέλουν, λοιπόν τη διάκριση του Κυπέλλου και ειδικά ενάντια στην… ανισόρροπη Κρίσταλ Πάλας έχουν καλή ευκαιρία να τα καταφέρουν. Από τη μεριά τους οι «αετοί» έχουν άλλες… προτεραιότητες και με τις τελευταίες εμφανίσεις τους δεν δείχνουν ικανοί να απειλήσουν. Η επιλογή μας και πάλι από το pamestoixima.gr και την βρήκαμε σε απόδοση 2.30

Συνοπτικά:

Γουότφορντ- Κρίσταλ Πάλας 1  2.30

Γουέστ Χαμ- Χάντερσφιλντ 1/1   2.35

Μπέρνλι- Λέστερ Over 2.5  1.85