Δίχως Λουκάκου κόντρα στη Γουλβς στο Κύπελλο

Εκτός πλάνων του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Γούλβς πρέπει να θεωρείται ο Ρομέλου Λουκάκου, αφού ο Βέλγος είναι τραυματίας.  



Δίχως Λουκάκου κόντρα στη Γουλβς στο Κύπελλο

Ο 25χρονος σέντερ φορ τραυματίστηκε στο ματς ενάντια στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ το πρόβλημα φαίνεται να επιδεινώθηκε από την συμμετοχή του στην πρώτη ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα από την Άρσεναλ με 2-0. Ο Λουκάκου θα μεταβεί στο Βέλγιο για τις διεθνείς υποχρεώσεις του, όπου και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, αν και ήδη έχει κριθεί αμφίβολος για τους αγώνες με Ρωσία και Κύπρο.

Η απώλεια του Λουκάκου έρχεται να προστεθεί στην λίστα των τραυματιών Αλέξις Σάντσες, Τζέσι Λίνγκαρντ και Χουάν Μάτα, σε μια περίοδο που οι «Κόκκινοι Διάβολοι» προσπαθούσαν να ορθοποδήσουν από τους τραυματισμούς.

Παράλληλα, αυτό σημαίνει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα στερηθεί των υπηρεσιών τεσσάρων επιθετικών της, με τον Νορβηγό τεχνικό να εξετάζει την περίπτωση να χρησιμοποιήσει τους Αντονί Μαρσιάλ και Μάρκους Ράσφορντ ως επιθετικό δίδυμο ενάντια στη Γουλβς.

Ο 25χρονος σέντερ φορ έχει πετύχει έξι γκολ στις τελευταίες του τρεις εμφανίσεις με Κρίσταλ Πάλας, Σαουθάμπτον και Παρί Σεν Ζερμέν, πριν το στραβοπάτημα με την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς.

Γιάννης Γατσούλης