Μάντσεστερ Σίτι-Σάλκε 3-0 (Ημίχρονο)

Με σκορ 3-0 προηγείται η Μάντσεστερ Σίτι της Σάλκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο «Έτιχαντ». Σέρχιο Αγουέρο (35’ πεν, 38’) και Λερόι Σανέ (43’) τα τέρματα των «πολιτών».



Μάντσεστερ Σίτι-Σάλκε 3-0 (Ημίχρονο)

Η πρώτη καλή στιγμή της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα ήρθε στο 14ο λεπτό. Η εκπληκτική μπαλιά του Γουόκερ στον Στέρλινγκ «άνοιξε» την άμυνα της Σάλκε και η σέντρα του δεύτερου έφερε τον Αγουέρο σε θέση για γκολ. Το πλασέ του Αργεντινού βρήκε ωστόσο στο αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων και πέρασε άουτ.

Στο 32ο λεπτό ο Μπρούμα ανέτρεψε εντός περιοχής τον Μπερνάρντο Σίλβα και ο Κλεμάν Τουρπέν καταλόγισε πέναλτι με τη βοήθεια του VAR. Ο Αγουέρο άνοιξε το σκορ από τα έντεκα μέτρα με ψύχραιμο πλασέ ενώ τρία λεπτά αργότερα έκανε και το 2-0 ύστερα από εκπληκτική ασίστ «τακουνάκι» του Στέρλινγκ. Το 3-0 «έγραψε» στο 43ο λεπτό ο Σανέ με αριστερό διαγώνιο σουτ ύστερα από όμορφη κάθετη μπαλιά του Ζιντσένκο.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Λαπόρτ, Γουόκερ, Ντανίλο, Ζιντσένκο, Γκουντογκάν, Ντ. Σίλβα, Μπ. Σίλβα, Σανέ, Στέρλινγκ, Αγουέρο

Σάλκε: Φάρμαν, Σανέ, Σταμπουλί, Μπρούμα, Οστσίπα, Σερντάρ, ΜακΚένι, Μπουργκστάλερ, Μπενταλέμπ, Κονοπλιάνκα, Εμπολό

Γιάννης Τζιουμακλής