Την επόμενη εβδομάδα γίνεται μόνιμος ο Σόλσκιερ

Κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, στη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, αναμένεται να επισημοποιηθεί η μονιμοποίηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Την επόμενη εβδομάδα γίνεται μόνιμος ο Σόλσκιερ

Η αναστάτωση με το συμβόλαιο στη Μόλντε και οι όποιες αμφιβολίες υπήρχαν σχετικά με τη παραμονή του Νορβηγού προπονητή στο «Ολντ Τράφορντ», φαίνεται πως ξεπεράστηκαν και ο ίδιος αναμένεται να γίνει μόνιμος κάτοικος Μάντσεστερ.

Η ανάκαμψη των «κόκκινων διαβόλων» και η εξαιρετική πορεία που πραγματοποιούν με τον Σόλσκιερ στον πάγκο, έχουν εντυπωσιάσει όλη την Ευρώπη και θα ήταν παράλογο να μην συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Ο 46χρονος, πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ, έχει καταφέρει να κερδίσει τα 14 από τα συνολικά 18 παιχνίδια, ενώ τη προηγούμενη εβδομάδα πέτυχε μία ιστορική ανατροπή απέναντι στη Παρί Σεν Ζερμέν, περνώντας την ομάδα του στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα αυτά ως υπηρεσιακός προπονητής. Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε για το θέμα παραμονής του Σόλσκιερ. «Θα είμαι έκπληκτος εάν δεν μονιμοποιηθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει καταφέρει. Στην αρχή νόμιζα ότι ήρθε απλά για να συνδέσει το club με τους οπαδούς και τους παίκτες». 

Θανάσης Κρητικός