Με τη δυναμική του «Σεντ Τζέιμς Παρκ»

Η Νιούκαστλ έχει την ευκαιρία να διευρύνει το σερί των νικών στα εντός έδρας παιχνίδια της, κόντρα στην Έβερτον η οποία δείχνει σοβαρές αδυναμίες μακριά από το «Γκούντισον Παρκ».  



Με τη δυναμική του «Σεντ Τζέιμς Παρκ»

Αυτή θα είναι η βασική μας επιλογή από το σημερινό κουπόνι. Οι «καρακάξες» βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ιδίως μπροστά στο κοινό του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» οι επιδόσεις τους το τελευταίο διάστημα είναι εντυπωσιακές. Ήδη μετρούν 4 συνεχόμενες νίκες και μάλιστα με καθαρό σκορ, ενώ ανάμεσα στα θύματά της βρίσκεται και η Μάντσεστερ Σίτι. Από τη μεριά της η Έβερτον ναι μεν έβγαλε ψυχή στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (0-0), όμως μοιάζει… άλλη ομάδα όταν αγωνίζεται μακριά από το Μέρσεϊσάιντ. Ο άσος στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγγίζει το 2.80 στο pamestoixima.gr.

Στα άλλα ματς, η Μπράιτον βρίσκεται σε καθοδηγική πορεία. Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και νομίζουμε ότι μετά και το σημερινό ματς με την Κρίσταλ Πάλας το πρόβλημα θα γίνει… μεγαλύτερο. Η ψυχολογία είναι στον πάτο, όπως και οι επιδόσεις της όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της. Όλα αυτά τη στιγμή που οι γηπεδούχοι της Πάλας διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Ο άσος και σε αυτό το σημείο έχει τον πρώτο λόγο και αποτυπώνεται στο 1.87 του pamestoixima.gr.

Και κλείνουμε τις επιλογές μας με το συνδυαστικό 2+Over 2.5 στην αναμέτρηση Σαουθάμπτον-Τότεναμ. Οι «Άγιοι» βρίσκονται σε οριακό σημείο και μέχρι στιγμής δεν δείχνουν ικανοί να αντιδράσουν. Οφείλουν όμως να επιτεθούν και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν ενάντια στην ομάδα του πρώην προπονητή τους. Προβλέπουμε ανοιχτό παιχνίδι, το οποίο θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί η Τότεναμ για να επιστρέψει έπειτα από τρεις αγωνιστικές στα θετικά αποτελέσματα. Το διπλό στο Τσάμπιονς Λιγκ τόνωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών του Ποτσετίνο και αυτό ευελπιστούμε πως θα φανεί και σήμερα, συνδυάζοντας γκολ με νίκη! Το 2+Over 2.5 «πληρώνει» με 2.60 στο pamestoixima.gr.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε.

Συνοπτικά:

Νιούκαστλ – Έβερτον 1  2.80

Κρίσταλ Πάλας- Μπράιτον 1   1.87

Σαουθάμπτον- Τότεναμ 2+Over 2.5   2.60