Άκυρο από FIFA σε Τσέλσι για… πάγωμα της τιμωρίας!

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της Τσέλσι να «παγώσει» την ποινή της διετούς απαγόρευσης μεταγραφών, ενώσω εκκρεμεί η απάντηση στην ένσταση που υπέβαλλε! Η FIFA αρνήθηκε το αίτημα των «μπλε», κάτι που σημαίνει ότι η ποινή ισχύει κανονικά.  



Άκυρο από FIFA σε Τσέλσι για… πάγωμα της τιμωρίας!

Η διοίκηση της Τσέλσι δεν ήθελε να χάσει χρόνο! Έκανε ένσταση κατά της απόφασης της διετούς απαγόρευσης των μεταγραφών και, από τη στιγμή που ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση για το αποτέλεσμά της, ζήτησε από τη FIFA να «παγώσει» την ποινή για να μπορεί να διαπραγματευτεί με ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος της επιτροπής της FIFA, Τόμας Μπόντστρομ, το αρνήθηκε και έτσι η… υποχρεωτική απουσία των Λονδρέζων από το μεταγραφικό παζάρι συνεχίζεται!

Επιπλέον η απόφαση αυτή σημαίνει ότι η Τσέλσι θα πρέπει τώρα να παραπέμψει το θέμα στο διαιτητικό δικαστήριο προκειμένου να εκδώσει προσωρινή απόφαση.

Θυμίζουμε ότι η  FIFA επέβαλε τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών στην Τσέλσι για τις επόμενες δύο περιόδους, λόγω παραβίασης κανονισμών στον τρόπο ενσωμάτωσης ανήλικων ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομής της!