Τέλος από την εθνική Βελγίου ο Φελαϊνί!

Ο Μαρουάν Φελαϊνί, που πλέον αγωνίζεται στην Άπω Ανατολή, πήρε την απόφαση ν' αποσυρθεί από την εθνική ομάδα του Βελγίου και να κάνει χώρο για τις επόμενες γενιές, όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή του.  



Τέλος από την εθνική Βελγίου ο Φελαϊνί!

Ο άλλοτε χαφ των Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της Shandong Luneng Taishan στην Κίνα, έριξε τίτλους τέλους στην παρουσία τους στους «κόκκινους διαβόλους» της πατρίδας του έπειτα από 87 συμμετοχές και 18 γκολ, με παρουσία σε τρία μεγάλα τουρνουά...

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Έπειτα από 12 χρόνια προσφοράς στην εθνική ομάδα, αποφάσισα να αποσυρθώ από το διεθνές επίπεδο. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, όμως θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνω και να δώσω χώρο στην επόμενη γενιά των Βέλγων διεθνών ώστε να συνεχίσουν την επιτυχημένη περίοδο της εθνικής ομάδας.

Ήταν μεγάλη μου τιμή που φόρεσα τη φανέλα με το εθνόσημο 87 φορές και ήμουν μέλος σε δύο Μουντιάλ κι ένα Euro.

Έχω εκπληκτικές εμπειρίες από το 2007 όταν έκανα το ντεμπούτο μου, μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και είμαι περήφανος που κάναμε το Βέλγιο 1ο στην Παγκόσμια Κατάταξη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν κομμάτι της θητείας μου στην εθνική ομάδα, ειδικά τους συμπαίκτες μου που θα είναι φίλοι για μια ζωή. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές με τους οποίους δούλεψα και τους οπαδούς πο ταξίδεψαν παντού μαζί μας.

Θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα κάθε επιτυχία στα προκριματικά του Euro 2020.

Ευχαριστώ Βέλγιο». 

Κώστας Ζάλιαρης