Έβρισε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερς κατά την άφιξη για την δίκη του ο Μπεραχίνο!

Ούτε το... 101 του πως να μην ξεκινήσεις μια δίκη στην οποία κατηγορείσαι δεν τήρησε ο Σαΐντο Μπεραχίνο, ο οποίος κατά την άφιξή του στο δικαστήριο έβρισε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερς, ενώ παράλληλα δέχθηκε και κλήση από την Τροχαία για παράνομο παρκάρισμα έξω από τις δικαστικές αίθουσες!



Έβρισε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερς κατά την άφιξη για την δίκη του ο Μπεραχίνο!

Ο ποδοσφαιριστής της Στόουκ, η οποία περιμένει την απόφανση των δικαστών για να πράξει αναλόγως με το συμβόλαιο του παίκτη σκεπτόμενη ήδη να το τερματίσει, έφτασε το πρωί της Τετάρτης (06/03) στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσής του, σύμφωνα με την οποία συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος τρεις φορές πάνω από το όριο και με υπερβολική ταχύτητα, για να βρίσει τους ανθρώπους του Τύπου που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το γεγονός.

«Τι στον π...ο κάνετε εδώ; Εξαφανιστείτε από μπροστά μου γ...ω», ήταν τα λόγια του κάποτε φερέλπιδος επιθετικού, ο οποίος δήλωσε αθώος όσον αφορά τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως λίγο πριν την ώρα της σύλληψης εκείνος προσπαθούσε να ξεφύγει από μια ληστεία!

Τέλος, ο Μπεραχίνο θα πρέπει μέσα στις επόμενες ημέρες να καταβάλει και φρέσκο, άσχετο πρόστιμο, μιας και την ώρα που εκείνος δικαζόταν, άνθρωπος της Τροχαίας έκοβε κλήση στην πανάκριβη Mercedes του για παράνομο παρκάρισμα.

Γιώργος Σιάφας