Ο Ποτσετίνο ανησυχεί για την… ξεκούραστη Ντόρτμουντ

Στη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο του αποψινού παιχνιδιού με τη Ντόρτμουντ στη Γερμανία, ο προπονητής της Τότεναμ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το επιβαρυντικό πρόγραμμα της ομάδας του, σε σχέση με των αντιπάλων στη Ευρώπη.  



Ο Ποτσετίνο ανησυχεί για την… ξεκούραστη Ντόρτμουντ

Παρά το σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης των Spurs στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη με σκορ 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, ο Ποτσετίνο δεν δείχνει να εφησυχάζει εκφράζοντας την ανησυχία του για την ξεκούραση των Βεστφαλών.

Η Ντόρτμουντ αγωνίστηκε το βράδυ της Παρασκευής, ενώ η Τότεναμ το μεσημέρι του Σαββάτου.

«Χρειαζόμαστε βοήθεια από την FA και την Πρέμιερ Λιγκ, κάνοντας λιγότερο κουραστικό το πρόγραμμα των αγώνων, όταν ακολουθούν ευρωπαϊκοί αγώνες. Αλλάξαμε το παιχνίδι επειδή δεν μπορούμε να μπούμε στο καινούργιο γήπεδο ή επειδή το κανάλι ήθελε να παίξουμε το Σάββατο. Θέλω να βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση με τον αντίπαλο.

Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική. Δεν είναι δίκαιο αυτό που συμβαίνει και πρέπει να γίνουμε πιο ευαίσθητοι στο θέμα των ευρωπαϊκών αγώνων», τόνισε φανερά ενοχλημένος.

Όσο αφορά το παιχνίδι είπε: «Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι. Θα παίξουμε όπως ξέρουμε, σε υψηλό ρυθμό. Η Ντόρτμουντ είναι πολύ καλή ομάδα και πάμε σε ένα γήπεδο που έχουμε γράψει ιστορία».

Θανάσης Κρητικός