Ο Ντε Χέα θέλει τα... λεφτά του Αλέξις για να μείνει

Εβδομαδιαίες απολαβές ίσες με αυτές του Αλέξις Σάντσες θέλει ο Νταβίδ Ντε Χέα για να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους.



Ο Ντε Χέα θέλει τα... λεφτά του Αλέξις για να μείνει

Μετά την έλευση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και την στροφή 360 μοιρών που έκανε η ομάδα, η παραμονή του Ισπανού κάτω από τα γκολπόστ δεν μοιάζει πλέον τόσο μακρινή όσο παρουσιαζόταν κάθε φορά που γινόταν συζήτηση για το θέμα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ενώ ο καλύτερος παίκτης της ομάδας στις 4/5 τελευταίες σεζόν είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την διοίκηση, αποκλειστικό δημοσίευμα της «Telegraph» ισχυρίζεται κάτι που ακουγόταν και στο παρελθόν, πως δηλαδή ο Ντε Χέα είτε θα παίρνει μισό εκατομμύριο λίρες την εβδομάδα (μισθός, μπόνους και δικαιώματα εικόνας) είτε θα αναζητήσει αλλού ανάλογο ποσό.

Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν κοιτούν  από σχετική απόσταση τις εξελίξεις και αναμένουν την τελική προσφορά της Γιουνάιτεντ, με το... ένστικτο όλων -ωστόσο- να λέει πως το χέρι θα μπει βαθιά μέσα στην τσέπη και εν τέλει ο Ντε Χέα θα παραμείνει για... μια ζωή στο «Ολντ Τράφορντ».

Γιώργος Σιάφας