Ο Σάντσο λάμπει στο Ντόρτμουντ και... προκαλεί μπελάδες στο Μάντσεστερ

Αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη θα βρεθεί η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι «πολίτες» φαίνεται να δωροδόκησαν τον ατζέντη του Τζέιντον Σάντσο ώστε να τον αποκτήσουν πιο εύκολα από την Γουότφορντ το 2015. Σύμφωνα με κάποια e-mail που δημοσίευσε η γερμανική εφημερίδα Der Spiegel, η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε το 2015 περίπου 200.000 λίρες στον ατζέντη του Σάντσο, Εμέκα Ομπάσι, έτσι ώστε να αποκτήσει ευκολότερα τον ¶γγλο παίκτη από την Γουότφορντ.  



Ο Σάντσο λάμπει στο Ντόρτμουντ και... προκαλεί μπελάδες στο Μάντσεστερ

Μάλιστα οι υπεύθυνοι της ομάδας προσπάθησαν να κρύψουν αυτά τα χρήματα, προσφέροντας στον Ομπάσι μια θέση στο τμήμα scouting για ανίχνευση ταλέντων στην Λατινική Αμερική.

Εκτός της δωροδοκίας η Σίτι αναμένεται να βρεθεί και σε μπελάδες λόγω παραβάσεων των κανόνων FIFA και UEFA, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές κάτω των 16 ετών.

Σύμφωνα με την νομοθεσία, απαγορεύεται ένας παίκτης κάτω των 16 ετών να εκπροσωπείται από ατζέντη και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Σάντσο κατά την μετακίνηση του στο Μάντσεστερ το 2015, ήταν 14 ετών.

Μιλώντας στους Times, μέλος της FA ανέφερε ότι: «μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι θα διερευνήσουμε αυτές τις φήμες».

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός επιθετικός άφησε το Μάντσεστερ για το Ντόρτμουντ το 2017. Μέχρι στιγμής έχει αποδείξει και με το παραπάνω την αξία του την φετινή σεζόν στην Bundesliga όπου μετρά οκτώ γκολ και 10 ασίστ, επιδόσεις μέσω των οποίων εξασφάλισε και την πρώτη του διεθνή συμμετοχή με τα « τρία λιοντάρια».

Χρήστος Κατριμουστάκης