Το... χτύπημα του μασκοφόρου!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 στο μεγάλο ντέρμπι των Ανατολικών Μίντλαντς χάρη σε γκολ του... μασκοφόρου Μπεναλουάν στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης στο City Ground! Πρώτη νίκη επί των «κριαριών» έπειτα από έξι μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μάρτιν Ο'Νιλ, που μείωσε την απόστασή της από τη ζώνη των πλέι-οφ.  



Το... χτύπημα του μασκοφόρου!

Το ντέρμπι κρίθηκε στα πρώτα... 74 δευτερόλεπτα, όταν από εκτέλεση φάουλ του Λόλεϊ και κεφαλιά πάσα στη μικρή περιοχή, ο Μπεναλουάν που είχε προωθηθεί κατάφερε να κάνει την προβολή και ν' ανοίξει το σκορ, προκαλώντας... σεισμό στις εξέδρες που κυρίως στο πρώτο ημίχρονο «έβραζαν» από ενθουσιασμό.

Η Ντέρμπι, είχε την κατοχή αφού ουσιαστικά ξεκίνησε το ματς με εις βάρος της γκολ... από τ' αποδυτήρια, ανοίχτηκε, έψαξε χώρους, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γουόγκορν στο 14' όταν το αριστερό πλασέ του έφυγε άουτ, με τη Φόρεστ να ξεπετέγεται ανά διαστήματα στην επίθεση και να δίνει τρομερό ρυθμό.

Πάθος, δυνατές μονομαχίες, υψηλό τέμπο και ένας γενικός έλεγχος από τους γηπεδούχους χαρακτήρισε τη μεγάλη μάχη των Ανατολικών Μίντλαντς, με τον Γιέιτς στο 35' να χάνει τρομερή στιγμή αφού βρέθηκε στην πορεία της μπάλας από το σουτ του Λόλεϊ και δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τόσες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, το παιχνίδι διατήρησε την ταχύτητά του και με το «τρίποντο» αυτό που ήρθε από το γκολ από την έναρξη του ματς, η Φόρεστ βρέθηκε στο -1 από τη Ντέρμπι και το -3 από τη ζώνη των πλέι-οφ, έχοντας όμως ματς περισσότερο από τα «κριάρια» και δυο περισσότερα από την 6η Μπρίστολ Σίτι...

Κώστας Ζάλιαρης