Άρσεναλ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 2-0 (Ημίχρονο)

Σκορ πρόκρισης έχει στα χέρια της η Άρσεναλ απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με το πέρας των πρώτων 45 λεπτών του «Έμιρεϊτς»! Η ομάδα του Ουνάι Έμερι προηγείται με σκορ 2-0 χάρις στο αυτογκόλ του Βολκόφ (4’) και το τέρμα του Μουστάφι (39’)!



Άρσεναλ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 2-0 (Ημίχρονο)

Οι «κανονιέρηδες» αναζήτησαν το γκολ από την αρχή του ματς και προειδοποίησαν για πρώτη φορά στο 2ο λεπτό με χλιαρό σουτ του Ιγουόμπι που κατέληξε στα χέρια του Σερμπίτσκι.

Δύο λεπτά αργότερα όμως (4’) ο Ομπαμεγιάνγκ επιχείρησε κούρσα από τα δεξιά, σέντραρε στη μικρή περιοχή και ο Βολκόφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του προσπαθώντας να απομακρύνει τον κίνδυνο! Στο 6’ ο Ιγουόμπι παραλίγο να οδηγήσει τους γηπεδούχους σε δεύτερο γκολ αλλά το πολύ όμορφο δεξί σουτ πέρασε ελάχιστα άουτ!

Οι Λευκορώσοι λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν στο 8’! Ο Μίλιτς σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, ο Ντραγκούν έπιασε το αριστερό σουτ αλλά ο Λιχτστάινερ σταμάτησε με προβολή την μπάλα, εκατοστά πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος!

Στο 20’ ο Σερμπίτσκι δήλωσε «παρών» στο πολύ δυνατό σουτ που εξαπέλυσε ο Τσάκα αλλά στο 39’ ο Μουστάφι έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του για δεύτερη φορά, εκμεταλλευόμενος  την άριστη εκτέλεση κόρνερ του Ελβετού συμπαίκτη του!

Οι συνθέσεις

Άρσεναλ: Τσεχ, Κοσιελνί, Μουστάφι, Λιχτστάινερ, Μονρεάλ, Τσάκα, Γκεντουζί, Μχιταριάν, Ιγουόμπι, Οζίλ, Ομπαμεγιάνγκ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Σερμπίτσκι, Βολκόφ, Φιλιπένκο, Ρίος, Φιλίποβιτς, Ντραγκούν, Σίμοβιτς, Μπάκα, Μίλιτς, Στάσεβιτς, Σκάβις

Γιάννης Τζιουμακλής