Στη Γιουνάιτεντ παραδέχονται πως φοβήθηκαν βλέποντας τη Σίτι να «μεγαλώνει»

Ο Ρίο Φέρντιναντ παραδέχθηκε ανοιχτά σε τηλεοπτική εκπομπή πως παρά τις αρχικές εκτιμήσεις των μελών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έναρξη της εποχής του Σεΐχη στη Σίτι, άρχισαν πραγματικά να φοβούνται βλέποντας τις μεταγραφές και την... εκτόξευση των συμπολιτών τους.  



Στη Γιουνάιτεντ παραδέχονται πως φοβήθηκαν βλέποντας τη Σίτι να «μεγαλώνει»

Εν έτει 2019, οι «πολίτες» είναι μόνιμοι διεκδικητές του τίτλου, απόλυτοι κυρίαρχοι με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο, φέτος αντιμετωπίζουν δυσκολίες και παλεύουν με τη Λίβερπουλ για την κορυφή, όμως, είναι πλέον πολύ διαφορετικές οι εποχές από αυτές που είχαν συνηθίσει στη Γιουνάιτεντ μέχρι και το 2013, όσο είχαν τον Φέργκιουσον στον πάγκο...

Ο Ρίο Φέρντιναντ, μιλώντας για τα πρώτα χρόνια της παρουσίας του Σεΐχη Μανσούρ στην ιδιοκτησία των συμπολιτών τους, παραδέχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή πως:

«Πίστευα ότι θα ήταν κάτι προσωρινό και θα τελείωνε σύντομα... Και πριν από τον Άραβα είχε έναν ιδιοκτήτη η Σίτι που δεν πήγε πολύ καλά. Όμως μετά πήραν τον Ρομπίνιο. Μετά πήραν και τον Τέβες και κάπου εκεί άρχισα να σκέφτομαι “ώπα, τι συμβαίνει εδώ...”.

Μετά πήραν και τον Γιάγια Τουρέ και τον Νταβίντ Σίλβα... Καθόμασταν εκεί με τον Γκάρι Νέβιλ, τον Γκιγκς και τα παιδιά και λέγαμε “τελικά αυτό θα είναι πολύ σοβαρό... Δεν είναι κάτι πρόσκαιρο. Δεν θα ξεφουσκώσουν σε δυο – τρία χρόνια. Έχουνε φτιαχτεί πλέον για να αντέξουν στο χρόνο και να λάμψουν στο μέλλον...». 

Κώστας Ζάλιαρης