Το Άνφιλντ, έτοιμο γι' ακόμα μια λαμπερή νύχτα...

Η Λίβερπουλ αφήνει στην άκρη τις ανησυχίες της για την κατάσταση στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και ετοιμάζεται να τιμήσει τη σπουδαία ιστορία της στα ευρωπαϊκά ύδατα, φιλοξενώντας απόψε τη Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο τους ματς για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.  



Το Άνφιλντ, έτοιμο γι' ακόμα μια λαμπερή νύχτα...

Οι «κόκκινοι», αν και δεν γίνεται να μην έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα, προετοιμάστηκαν για την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση με τους Βαυαρούς (22:00, CosmoteSport2 HD) ευελπιστώντας η βραδιά στο «Άνφιλντ» να ολοκληρωθεί με λάμψη και όχι με... μαυρίλα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Φαν Ντάικ, ο Φιρμίνο για προληπτικούς λόγους δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της Δευτέρας λόγω ίωσης, ενώ, αμφίβολος είναι και ο Σέρνταν Σακίρι.

Η Μπάγερν Μονάχου ταξίδεψε στο Λίβερπουλ δίχως τον τραυματία Ρόμπεν, τον Μπόατενγκ που δεν ξεπέρασε την ίωση, τον Τολισό που είναι τραυματίας και τον Τόμας Μίλερ που είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων απέναντι στον Άγιαξ.

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας παρά το χτύπημα που δέχθηκε στο ματς της περασμένης Παρασκευής κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.

Κώστας Ζάλιαρης