Ντι Μαρία: «Δεν με άφησαν να περάσω καλά στη Γιουνάιτεντ...»

Σε δηλώσεις του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπονς Λίγκ, ο Άνχελ Ντι Μαρία αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τους «κόκκινους διαβόλους» και εννοείται ότι ... δεν είχε τις καλύτερες αναμνήσεις.   



Ντι Μαρία: «Δεν με άφησαν να περάσω καλά στη Γιουνάιτεντ...»

«Έμεινα μόνο έναν χρόνο εκεί. Δεν και ήταν η καλύτερη περίοδος της καριέρας μου ή δεν με άφησαν να περάσω καλά εκεί. Υπήρχαν προβλήματα με τον προπονητή όλη την ώρα, αλλά χάρη στον Θεό, ήταν γραφτό να έρθω στην Παρί και να ξαναβρώ τον εαυτό μου» είπε. 

Ο Αργεντινός διεθνής ο οποίος υπέγραψε στην Γιουνάιτεντ επί εποχής Λουίς Φαν Χάαλ,  αποτέλεσε τον ακριβότερο ποδοσφαιριστή του συλλόγου επί ηγεσίας του Ολλανδού προπονητή. 

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον νυν αστέρα των Παριζιάνων, αφού μετά από μία σεζόν παραχωρήθηκε έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Λόγω και της απουσίας του Νευμάρ, ο Ντι Μαρία θα βρεθεί στην 11άδα στο αποψινό ματς, αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την πρώην ομάδα του, η όποια υπό τις οδηγίες του Σόλσκιερ μετρά 10 νίκες σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. 

Χρήστος Κατριμουστάκης