Η Γιουνάιτεντ ικανή να τρομάξει την Παρί!

Πόση διαφορά κάνουν μόλις δυο μήνες... Η αήττητη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υποδέχεται απόψε (22:00, CosmoteSport 2 HD) τη γεμάτη προβλήματα Παρί Σεν Ζερμέ, με τις πιθανότητες να έχουν εξισορροπηθεί παντελώς ανάμεσα στις δύο «μονομάχους», συγκριτικά με τον Δεκέμβρη και την κατάστασή τους όταν έγινε η κλήρωση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!  



Η Γιουνάιτεντ ικανή να τρομάξει την Παρί!

Ο Νορβηγός κόουτς των «κόκκινων διαβόλων», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης πως ακόμα κι αν η Γιουνάιτεντ δεν έπαιζε στην Ευρώπη πάλι θα απαντούσε θετικά δίχως δεύτερη σκέψη στην πρόταση που του έγινε και η δική του νοοτροπία γύρω από το καλό του συλλόγου έχει υιοθετηθεί απ' όλους τους ποδοσφαιριστές που παρουσιάζουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είχαν επί ηγεσίας Ζοσέ Μουρίνιο.

Το «Ολντ Τράφορντ» φιλοξενεί απόψε μια μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν που έφτασε στο Μάντσεστερ δίχως τους Μενιέ, Καβάνι και Νεϊμάρ και ο Κίλιαν Μπαπέ καλείται να παίξει μόνος, δίχως τους... άλλους δυο σωματοφύλακες που έχει συνηθίσει να έχει δίπλα του σε μεγάλα ματς.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν παραμείνει αήττητοι σε 11 ματς με την Σόλσκιερ στην άκρη του πάγκου, έχουν επιστρέψει στην 4άδα της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από πολλούς μήνες και θέλουν να δείξουν πως πλέον τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και πως μπορούν να πετύχουν κάτι σημαντικό κόντρα στους κυρίαρχους του γαλλικού ποδοσφαίρου...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης