Δυσκολεύτηκε μεν, κέρδισε την Λέστερ δε η Τότεναμ

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, η Τότεναμ επικράτησε της Λέστερ με σκορ 3-1 και συνέχισε με μία ακόμη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ.



Δυσκολεύτηκε μεν, κέρδισε την Λέστερ δε η Τότεναμ

Δεν ήταν καθόλου εύκολο το απόγευμα για τους παίκτες του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, με τις «αλεπούδες» να απειλούν πριν τα τέρματα που έδωσαν ασφάλεια στο σύνολό του και να μένουν ένα... τσακ μακριά από το γκολ.

Δεν πήγαν χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, με τον Ντάβινσον Σάντσες να σκοράρει το πρώτο του τέρμα με τους Λονδρέζους έπειτα από σέντρα του Κρίστιαν Έρικσεν και κόρνερ που παίχτηκε χαμηλά. Νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να βρουν δίχτυα, κάτι που τους συνέβη δις στο δεύτερο μέρος πριν μεγαλώσει η διαφορά. Πρώτος έχασε τον στόχο ο Γκρέι ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω στον Γιορίς και με την εστία στο έλεός του, ενώ δεύτερος ακολούθησε ο... κρύος Τζέιμι Βάρντι, που ερχόμενος από τον πάγκο δεν μπόρεσε να ξεγελάσει τον Γάλλο κίπερ ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι.

Πέναλτι θα μπορούσε να πάρει στο πρώτο μέρος και η Τότεναμ, ωστόσο ο Σον αδίκησε τον εαυτό του πέφτοντας εντυπωσιακά σε μαρκάρισμα του Μαγκουάιρ. Συνεχίζοντας στην κανονική ροή του ματς, ο Έρικσεν από δημιουργός έγινε σκόρερ, σημειώνοντας το 2-0 με ωραίο σου εκτός περιοχής, έχοντας κάνει χαρακτηριστική κίνηση για να φέρει την μπάλα στο καλό του πόδι. Νέο ενδιαφέρον στο ματς έδωσε η μείωση του σκορ (2-1) από τον Βάρντι στο 76' που έχοντας ζεστάνει μηχανές δεν είχε κανένα πρόβλημα να βρεθεί στην σωστή θέση και να νικήσει τον Γιορίς με κοντινή προβολή.

Η αγωνία έμεινε μέχρι και το φινάλε, όταν ο Σον σκόραρε για ακόμη μία φορά τις τελευταίες αγωνιστικές, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.