«Αγκάθι» οι οικονομικές απολαβές για το νέο συμβόλαιο του Ντε Χεα

Απόσταση φαίνεται να υπάρχει μεταξύ Ντε Χεα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού τερματοφύλακα.



«Αγκάθι» οι οικονομικές απολαβές για το νέο συμβόλαιο του Ντε Χεα

Η πρόσληψη του Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ στην ομάδα του Μάντσεστερ έχει βελτιώσει κατά πολύ το αγωνιστικό κομμάτι και αυτό φαίνεται στους αριθμούς αφού η Γιουνάιτεντ σε λιγότερο από δυο μήνες ανέτρεψε την διαφορά των 11 βαθμών με την Άρσεναλ και πλέον βρίσκεται πάνω και από τους «κανονιέρηδες» και από την Τσέλσι.

Έτσι, η διοίκηση πλέον κοιτάζει να κάνει εσωτερικές βελτιώσεις στην ομάδα και μια από αυτές είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο 28χρονος πορτιέρε έχει υπάρξει πόλος έλξης πολλών ομάδων στη διάρκεια της καριέρας του στην Γιουνάιτεντ, με αποκορύφωμα την παρολίγον μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης πριν δυο χρόνια. Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» όμως είναι ξεκάθαρη πλέον και θέλει τον Ντε Χεα για πάντα στην ομάδα αφού τον Νοέμβριο έκανε χρήση του +1 που είχε ως όρο στο συμβόλαιό του.

Ο Ισπανός σταρ βάζει στην τσέπη του 200.000 λίρες την βδομάδα και σύμφωνα με την Mirror φαίνεται να έχει ζητήσει αύξηση στο νέο του πολυετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 350.000 λίρες την βδομάδα. Αν γίνει αυτό, ο Ντε Χεα θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ομάδα μαζί με τον Αλέξις Σάντσες. Ο Ντε Χεα έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει να συνεχίσει στην Γιουνάτεντ αρκεί να του γίνει μια αξιοπρεπής προσφορά...

Θάνος Κονταξής