Ρεκόρ κερδών το 2018 για τη Λίβερπουλ!

Απίστευτα νούμερα παρουσίασε η Λίβερπουλ στο κομμάτι των κερδών προ – φορολογίας και έφτασε στα 125 εκατομμύρια για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2018!  

Ρεκόρ κερδών το 2018 για τη Λίβερπουλ!

 Έπειτα από μια χρονιά κατά την οποία υπήρξαν τα έσοδα από τη μεταγραφή του Κουτίνιο στη Μπαρτσελόνα αλλά και από την πορεία της ομάδας μέχρι και τον τελικό του Champions League, παρά τη διάθεση 190 εκατομμυρίων λιρών για την ενίσχυση του ρόστερ, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ μένει τρομερά ικανοποιημένος από την κατεύθυνση που ακολουθεί και τα αποτελέσματα που προκύπτουν στο οικονομικό κομμάτι.

Τα έσοδα από τα τηλεοπτικά έφτασαν από τα 66 εκατομμύρια σε 220 εκατ.λίρες, τα χρήματα από τις συμφωνίες στο διαφημιστικό κομμάτι ανήλθαν από τα 17 εκατ. στα 154 εκατομμύρια και τα έσοδα από τις μέρες των αγώνων έφτασαν από τα 7 εκατομμύρια λίρες στα 81 εκατομμύρια. 

Παράλληλα, ο σύλλογος έχει ήδη αρχίσει ν' αποπληρώνει και το δάνειο των 100 εκατ. που είχε πάρει από την FSG (εταιρεία του ιδιοκτήτη του κλαμπ, Τζον Χένρι) για την επέκταση της χωρητικότητας του Main Stand στο Άνφιλντ...