Οι πρωταγωνιστές της Πρέμιερ Λιγκ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6!

Η ώρα της Πρέμιερ Λιγκ έφτασε και από την συχνότητα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 παρέλασαν, σε συνεργασία με την τράπεζα Barclays, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Φέργκιουσον, Βενγκέρ, Μαντσίνι, Βίλας-Μπόας και πολλοί άλλοι αναφέρθηκαν στις προσδοκίες τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!    



Οι πρωταγωνιστές της Πρέμιερ Λιγκ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6!
Διαβάστε το πρώτο μέρος!
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Περιμένουμε τη Λίβερπουλ να είναι καλύτερη τη νέα σεζόν. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος. Είναι ένα πρωτάθλημα που μπορεί να έχει εκπλήξεις. Περιμένω μια σκληρή σεζόν».

Βίλας Μπόας: «Θέλουμε να πετύχουμε άμεσα. Αυτός είναι ο κύριος στόχος κάθε ομάδας μεγάλου επιπέδου. Θα κυνηγάμε τη νίκη κάθε εβδομάδα, σε κάθε αγωνιστική. Είναι μια μεγάλη πρόκληση, που όμως δεν μένει απλά στην κατάκτηση των τριών βαθμών σε κάθε παιχνίδι, αφού θα στοχεύσουμε και στο θεαματικό ποδόσφαιρο. Οι περισσότεροι που σχετίζονται με το χώρο είναι της φιλοσοφίας πως πρέπει όλοι να προσέχουν τα μετόπισθεν και να αμύνονται μέχρι τέλους, αλλά εμείς θεωρούμε πως το ποδόσφαιρο είναι άθλημα με το οποίο θα χαίρονται οι φίλαθλοι και θα το απολαμβάνουν».

Ρομπέρτο Μαντσίνι: «Χρειαζόμασταν έναν καλό επιθετικό, όπως ο Αγκουέρο, γιατί φέτος το πρόγραμμα είναι φορτωμένο, αφού θα παίξουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το Λιγκ Καπ, το Κύπελλο Αγγλία και το πρωτάθλημα και σίγουρα η προσθήκη του ήταν πολύ σημαντική».

Αρσέν Βενγκέρ: «Οι ποδοσφαιριστές μου ήταν απογοητευμένοι και αυτό φάνηκε στα παιχνίδια, τα οποία δεν καταφέρναμε να κερδίσουμε. Βρεθήκαμε κοντά στην επίτευξη του στόχου που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση κάποιου τροπαίου. Αν δει όμως κάποιος τις εμφανίσεις μας, θα αντιληφθεί πως είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από τις υπόλοιπες σε πολλούς τομείς, απλά την κρίσιμη στιγμή δεν καταφέρναμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε. Αυτός είναι ο τομέας τον οποίο θέλουμε να αλλάξουμε φέτος και περιμένω από τους παίκτες να σηκώσουν το κεφάλι και να εμφανιστούν αποφασισμένοι για να πετύχουμε. Πάνω απ’ όλα όμως, πρέπει να το πιστέψουμε».