Πελεγκρίνι: «Ο Κλοπ έχει συνηθίσει να με κερδίζει με οφσάιντ»! (vid)

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν κρατήθηκε λίγο μετά το ισόπαλο (1-1) ματς της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ και τα όσα σφάλματα είδε από τη διαιτησία, με αποτέλεσμα να στραφεί ενάντια του Γιούργκεν Κλοπ και να θυμηθεί και τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από το 2013!  



Πελεγκρίνι: «Ο Κλοπ έχει συνηθίσει να με κερδίζει με οφσάιντ»! (vid)

Οι «κόκκινοι» πέτυχαν γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ, το βράδυ της Δευτέρας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, ενώ, στο φινάλε χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τη νίκη από τον Οριγκί, ο οποίος όμως επίσης ήταν οφσάιντ και δεν σηκώθηκε ποτέ το σημαιάκι.

Ο Πελεγκρίνι, θυμήθηκε και το τελευταίο γκολ της Ντόρτμουντ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2013, όταν τότε ο Χιλιανός προπονητής ήταν στον πάγκο της Μάλαγα και είδε τους Βεστφαλούς να περνούν στην επόμενη φάση (και να φτάνουν αργότερα μέχρι τον τελικό) με γκολ στο φινάλε, όπου τέσσερις παίκτες ήταν σε θέση οφσάιντ!

«Ο Κλοπ συνηθίζει να με νικάει με γκολ οφσάιντ. Το είχα κάνει κι όταν ήμουν στη Μάλαγα με γκολ που ήταν... εφτά μέτρα οφσάιντ. Δεν μπορεί να παραπονεθεί για τίποτα. Δεν έχει το δικαίωμα. Η Λίβερπουλ πέτυχε γκολ που ήταν ένα μέτρο οφσάιντ και στην τελευταία φάση ο Οριγκί παραλίγο να σκοράρει και πάλι ήταν σε θέση οφσάιντ» ήταν τα λόγια του Πελεγκρίνι!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης