Πιο... γρήγορος κι απ' τη σκιά του! (vid)

Ο Σέρχιο Αγουέρο έχει καταφέρει στα τελευταία δυο παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι να σκοράρει... πιο γρήγορα κι απ' τη σκιά του, αφού δεν αφήνει να ολοκληρωθεί ούτε το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης!  



Πιο... γρήγορος κι απ' τη σκιά του! (vid)

Όπως το έκανε απέναντι στη Νιούκαστλ στο St. James' Park, σε μια πολύ κακή νύχτα για τη Μάντσεστερ Σίτι, έτσι, ο Αργεντινός στράικερ το πέτυχε και στην πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την Άρσεναλ στο Etihad.

Πέρα από το γεγονός πως συμπλήρωσε πλέον 10 χατ-τρικ στην ιστορία της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Άλαν Σίρερ να είναι ο μοναδικός που έχει περισσότερα (11), ο Αγουέρο είναι και ο κάτοχος μια τρομερά ενδιαφέρουσας και... ταχύτατης επίδοσης, αφού είναι ο σκόρερ των δύο πιο γρήγορων γκολ της Σίτι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Βρήκε δίχτυα στα 24 δευτερόλεπτα του αγώνα κόντρα στις «καρακάξες» την περασμένη Τρίτη και το έκανε ξανά στα 46 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι με τους «κανονιέρηδες»!

Παράλληλα, είναι πλέον μόνος πρώτος στη λίστα των πρώτων σκόρερ στις αναμετρήσεις της Σίτι με την Άρσεναλ, φτάνοντας στα 8 τέρματα, έναντι των 5 στα οποία και σταμάτησαν οι Αντεμπαγιόρ, Λιούνγκμπεργκ, Ανρί και Γουόλκοτ.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης