Αντικαταστάτης του Γκαζίδη και μέλος στην εκτελεστική επιτροπή της UEFA ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Παρί!

Δίπλα στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών συλλόγων (ECA) θα κάθεται ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος αντικαθιστά τον Ιβάν Γκαζίδη (εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν, πρώην Άρσεναλ) στο συγκεκριμένο πόστο.



Αντικαταστάτης του Γκαζίδη και μέλος στην εκτελεστική επιτροπή της UEFA ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Παρί!

Σε μια απόφαση που ήδη έχει προκαλέσει ντόρο, ο δισεκατομμυριούχος από το Κατάρ μπαίνει ανάμεσα στην 16μελη επιτροπή η οποία αποφασίζει για σημαντικά ποδοσφαιρικά θέματα ως εκπρόσωπος της ECA στο πλευρό του προέδρου της, Αντρέα Ανιέλι.

«Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που με εξέλεξαν τα άλλα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ECA για να μπω σε αυτήν της UEFA. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τα υπόλοιπα μέλη για να βελτιώσουμε και να σημειώσουμε προόδους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και να διασφαλίσουμε ότι τα συμφέροντα των συλλόγων εξυπηρετούνται όπως έχουν προγραμματιστεί», ανέφερε ο ίδιος, ενώ δεν έχει περάσει παρά μόνο λίγος καιρός από τότε που στο φως της δημοσιότητας βγήκαν αρκετά σκάνδαλα που αφορούν τον ίδιο, την Παρί Σεν Ζερμέν και την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τα 16 μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA η ECA έχει δύο εκπροσώπους, με τον έναν να είναι πάγια ο πρόεδρός της.

Γιώργος Σιάφας