«Φεύγει ο Βαλένσια, τον θέλουν Νιουκάστλ και Φούλαμ»

Δυο ομάδες έχουν ήδη αρχίσει να ερίζουν για την απόκτηση του Αντόνιο Βαλένσια που ενημερώθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι.



«Φεύγει ο Βαλένσια, τον θέλουν Νιουκάστλ και Φούλαμ»
Μετά από περίπου εννέα συναπτά έτη η παρουσία του Αντόντιο Βαλένσια στο «Ολντ Τράφορντ» φτάνει στο τέλος της.

Ο 33χρονος δεξιός μπακ δεν θα συνεχίσει με τους «Κόκκινους Διαβόλους» μετά από απόφαση της ομάδας να μην του προσφέρει νέο συμβόλαιο και έτσι θα μείνει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο, μετά απΆ αυτήν εξέλιξη, σύμφωνα με την «Daily Mail» ήδη δυο κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ έχουν ήδη ενδιαφερθεί για την απόκτησή του. Νιουκάστλ και Φούλαμ έχουν βάλει στο «μάτι» τον έμπειρο μπακ από το Εκουαδόρ.

Οι «καρακάξες» μάλιστα είναι διατεθειμένες να πάρουν και από τώρα τον παίκτη, αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πληρώσει το εναπομείναν συμβόλαιό του και ο Βαλένσια πάρει την «ελευθέρας» του.

Μία άλλη πιθανή λύση που έχουν στο μυαλό τους οι ιθύνοντες της ομάδας του Μάντσεστερ είναι ο δανεισμός μέχρι το τέλος της χρονιάς, με μερικές ομάδες να προτίθενται να πληρώσουν τον εβδομαδιαίο μισθό του παίκτη, που είναι περίπου 100.000 λίρες.

Σωτήρης Μυκονίου