Ανδρική Αποτρίχωση με Laser: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η έντονη τριχοφυΐα στον άνδρα πολύ συχνά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όπως είναι ο έντονος ιδρώτας, η θυλακίτιδα και οι κύστες, ενώ παράλληλα να επιδράσει σημαντικά στην ψυχολογία τους και την αυτοπεποίθηση τους για εμφανισιακούς λόγους. Το αποτέλεσμα είναι πλέον, ολοένα και συχνότερα, οι άνδρες να καταφεύγουν στην αποτρίχωση με διάφορες μεθόδους.  



Ανδρική Αποτρίχωση με Laser: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η δερματολόγος- αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα μας ενημερώνει για την Laser αποτρίχωση και τα πλεονεκτήματά της έναντι των άλλων μεθόδων αποτρίχωσης.

«Στην Cosmetic Derma Medicine, εξειδικευμένη πρότυπη κλινική Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, χρησιμοποιούμε τα τελευταίας γενιάς συστήματα Candela GentleLase και Candela GentleLase PRO με Laser Alexandrite και Laser ND-YAG για ταχύτερα, αποδοτικότερα και μόνιμα αποτελέσματα στη Laser αποτρίχωση».

Πλεονεκτήματα:

Η Laser αποτρίχωση υπερτερεί των άλλων μεθόδων καθώς:

  • Είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδος απαλλαγής ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με μόνιμα αποτελέσματα

  • Είναι η μόνη ιατρική μέθοδος που απαιτεί ειδική εκπαίδευση και άδεια ιατρού για να λειτουργήσει

  • Το ξυράφι και το κερί προκαλούν συχνά ερεθισμούς, θυλακίτιδα, αύξηση της τριχοφυΐας, επιδείνωση ευρυαγγειών και χαλάρωση δέρματος

  • Οι αποτριχωτικές κρέμες προκαλούν δερματίτιδες και δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα

  • Το παλμικό φως ή IPL ή φωτόλυση, αναφέρεται παραπλανητικά ως «laser αποτρίχωση», χωρίς να έχει σχέση με την ιατρική εφαρμογή και το αποτέλεσμα της πραγματικής laser αποτρίχωσης (Απαιτούνται πάνω από 20-30 συνεδρίες φωτόλυσης για να παρατηρηθεί κάποιο αποτέλεσμα!)

Διαδικασία:

Πριν από τη συνεδρία, οι τρίχες θα πρέπει να έχουν ελάχιστο μήκος 2-3 χιλιοστά. Ο γιατρός σαρώνει με το laser όλη την περιοχή που θα αποτριχωθεί, ενώ με το σύστημα ψύξης που διαθέτουν τα μηχανήματα της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, η διαδικασία γίνεται εντελώς ανώδυνη ακόμα και σε πολύ ευαίσθητες περιοχές

Σε ποιες περιοχές μπορεί να πραγματοποιηθεί:

Η Laser αποτρίχωση μπορεί να εφαρμοσθεί στο κορμί ενός άνδρα ανάλογα με τις ανάγκες του. Οι πιο συνηθισμένες περιοχές είναι στήθος, κοιλιά, πλάτη, ώμοι, αλλά και χέρια, βουβωνική χώρα, πόδια, γλουτοί. Πολλές φορές μάλιστα όταν η τριχοφυΐα είναι έντονη, πολλοί άνδρες ζητούν αποτρίχωση με laser και στο πρόσωπο: μεσόφρυο, ζυγωματικά, αυτιά, κολάρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Cosmetic Derma Medicine ή επικοινωνήσετε με μία από τις κλινικές σε Ελλάδα & Κύπρο:

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Περιστέρι: +30 210 5715501

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: +30 2810 222303

Λεμεσός: +357 25251040

 

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr

Email: info@cosmeticdermamedicine.gr