Τσέλσι-Τότεναμ 2-0 (Ημίχρονο)

Με τα γκολ των Ενγκολό Καντέ (27’) και Εντέν Αζάρ (38’) προηγείται η Τσέλσι της Τότεναμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά από 45 λεπτά παιχνιδιού για τον δεύτερο ημιτελικό του Carabao Cup.



Τσέλσι-Τότεναμ 2-0 (Ημίχρονο)

Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι προσπαθούν συνεχώς να δημιουργήσουν επιθετικά και έδειξαν από το 4ο μόλις λεπτό τις διαθέσεις τους, όταν το σουτ του Πέδρο σταμάτησε στην προβολή του Αλντερβάιρελντ πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 28ο λεπτό ωστόσο το κόρνερ του Αζάρ δεν απομακρύνθηκε σωστά από τους αμυντικούς των «spurs» και ο Καντέ, που παραμόνευε έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ με ευθύβολο δεξί σουτ. Το 2-0 «έγραψε» ο ίδιος ο Αζάρ στο 38’ ολοκληρώνοντας μια υποδειγματική αντεπίθεση που ολοκληρώθηκε με ασίστ του Αθπιλικουέτα και προβολή του Βέλγου εξτρέμ.

Εντελώς ακίνδυνη παρέμεινε η Τότεναμ καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, κάτι που ο Ποτσετίνο καλείται να αλλάξει στην ανάπαυλα αφού η ομάδα του απώλεσε ήδη το προβάδισμα που είχε αποκτήσει από το 1-0 του «Γουέμπλεϊ».

Οι συνθέσεις:

Τσέλσι: Κέπα, Λουίζ, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Έμερσον, Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλεϊ, Αζάρ, Πέδρο, Ζιρού

Τότεναμ: Γκαζανίγκα, Βερτόνγκεν, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Ντέιβις (33’ Ρόουζ), Γουίνκς, Ντάιερ, Σισοκό, Έρικσεν, Λαμέλα, Γιορέντε

Γιάννης Τζιουμακλής