Ιγουαΐν: «Ο Σάρι γνωρίζει καλά πώς να δουλέψει μαζί μου»

Τυφλή εμπιστοσύνη έχει ο Γκονζάλο Ιγουαΐν στον Μαουρίτσιο Σάρι και ασφαλώς η απόφαση του Αργεντινού να φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι είχε την παρουσία του Ιταλού κόουτς στην ομάδα ως έναν από τους πιο βασικούς λόγους της επιλογής που έκανε.  



Ιγουαΐν: «Ο Σάρι γνωρίζει καλά πώς να δουλέψει μαζί μου»

Ο Ιγουαΐν από το βράδυ της Τετάρτης είναι παίκτης της Τσέλσι με κάθε επισημότητα, μετακομίζοντας ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, με το λονδρέζικο κλαμπ να εξασφαλίζει και οψιόν αγοράς του από τη Γιουβέντους.

Στις πρώτες του κουβέντες ως μέλος των «μπλε», ο 31χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στον Σάρι και σ' εκείνη την τρομερή σεζόν (2015-2016) όπου είχε πετύχει 36 γκολ.

«Ο Μαουρίτσιο είναι ο προπονητής που κατάφερε να βγάλει τον καλύτερό μου εαυτό μέχρι στιγμής στην καριέρα μου. Είναι κάποιος που γνωρίζει πως να δουλέψει μαζί μου και ειδικά στο κομμάτι της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης.

Εκείνος ο χρόνος που περάσαμε στη Νάπολι, ήταν φανταστικός, οπότε ήταν σημαντικό για εμένα να δουλέψω ξανά μαζί του. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία» είπε ο Ιγουαΐν.

Κώστας Ζάλιαρης