Θέλει να «διευκολύνει» τον Ράμσεϊ η Άρσεναλ...

Η Άρσεναλ προτίθεται να παραχωρήσει τον Άαρον Ράμσεϊ στη Γιουβέντους από αυτό το παράθυρο της μεταγραφικής περιόδου, μόνο εάν ολοκληρώσει τους δανεισμούς των Ντένις Σουάρεζ και Χάμες Ροντρίγκεζ.  



Θέλει να «διευκολύνει» τον Ράμσεϊ η Άρσεναλ...

Το συμβόλαιο του Ουαλού άσου λήγει αυτό το καλοκαίρι και έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την «γηραιά κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου, ενώ έχει περάσει και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία.

Ωστόσο, οι «κανονιέρηδες» επιθυμούν να αποκτήσουν σε μορφή δανεισμού τους Ντένις Σουάρες της Μπαρτσελόνα και Χάμες Ροντρίγκεζ της Μπάγερν Μονάχου, για να αφήσουν ελεύθερο τον Ράμσεϊ να μεταγραφεί από τώρα στο Τορίνο.

Πιο εύκολο μοιάζει το σενάριο για τον άσο των «μπλαουγκράνα» μιας και οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και οι δύο πλευρές μένει μόνο να συμφωνήσουν στο κόστος του δανεισμού.

Αντίθετα, η προσπάθεια του Ουνάι Έμερι να προσφέρει «έξοδο διαφυγής» στον 27χρονο Κολομβιανό άσο της Μπάγερν Μοναχού φαίνεται να πέφτει στο κενό, μιας και ο Χάμες εμφανίζεται αδιάλλακτος να αποχωρήσει από τη βαυαρική ομάδα. Τουλάχιστον όχι, μέχρι τη λήξη του δανεισμού του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Γιάννης Γατσούλης