Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς μένει Λονδίνο

Ένα μεγάλο σίριαλ φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του αλλά όχι επιτυχημένα καθώς η Γκουανζού Έβεργκάντε απέσυρε τελικά την τελευταία πρόταση της για τον Μάρκο Αρναούτοβιτς.  

Advertisement
Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς μένει Λονδίνο

Ενώ όλα έδειχναν πως ο Αυστριακός επιθετικός θα.. μετακομίσει στην Κίνα καθώς είχε τεθεί εκτός από τον αγώνα της Γουέστ Χαμ με την Μπόρνμουθ τελικά η Γκουανζού απέσυρε την τελευταία πρότασή της ύψους 45 εκατομμυρίων λιρών, βάζοντας τέλος στην υπόθεση.

Ο Αρναούτοβιτς είχε αποχαιρετήσει τους φίλους της Γουέστ Χαμ στο τελευταίο εντός έδρας ματς της ομάδας ενώ ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε πετάξει αιχμές για τον παίκτη δηλώνοντας πως, “ο προπονητής πρέπει να διαλέγει τους παίκτες της ενδεκάδας σύμφωνα με την δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις”.

Ο 29χρονος επιθετικός είχε δηλώσει ξεκάθαρα μέσω του αδερφού και ατζέντη του πως θα ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα του Λονδίνου μετά την πρώτη προσφορά της κινεζικής ομάδας που του προσέφερε 280.000 λίρες την βδομάδα.

Αυτή η προσφορά ύψους 35 εκατομμυρίων λιρών είχε απορριφθεί σε πρώτη φάση από την Γουέστ Χαμ, κάτι το οποίο δεν συνέβη και στην δεύτερη πρόταση με την ομάδα του Λονδίνου να την δέχεται ενώ παράλληλα έψαχνε την περίπτωση του επιθετικού της Θέλτα, Μάξι Γκόμεζ για αντικαταστάτη του Αυστριακού.

Παρόλα αυτά, η κινεζική ομάδα ακύρωσε την πρότασή της για τον σταρ της Γουέστ Χαμ. Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα καθώς η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα λήγει στις 28 Φεβρουαρίου.

Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Αρναούτοβιτς θα επανενταχθεί στα «σφυριά».

Ο χαρακτήρας τους Αυστριακού ίσως αποδειχθεί “αγκάθι” για την ομάδα στην σκέψη πως έχασε 14.5 εκατομμύρια το χρόνο... Σίγουρα οι οπαδοί των “σφυριών” δεν θέλουν να ζήσουν και πάλι μια παρόμοια κατάσταση όπως αυτή με του Ντιμίτρι Παγιέ το 2017.

Θάνος Κονταξής