Ανακοίνωσε Μούσα Ντεμπελέ η Guangzhou R&F FC

Την απόκτηση του Βέλγου διεθνή μέσου, Μούσα Ντεμπελέ από την Τότεναμ, έναντι 11 εκατομμυρίων λιρών ανακοίνωσε επίσημα η Guangzhou R&F FC.



Ανακοίνωσε Μούσα Ντεμπελέ η Guangzhou R&F FC

Ο διεθνής μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην κινεζική Super League καθώς οι Spurs τα βρήκαν σε όλα με τον σύλλογο της Άπω Ανατολής για την μετακίνηση του παίκτη, ο όποιος όπως δήλωσε, πέρασε 6,5 καταπληκτικά χρόνια στην ομάδα του Λονδίνου που θα του μείνουν αξέχαστα.

Ο 31χρονος Βέλγος ανακοινώθηκε επίσημα από την νέα του ομάδα ύστερα από τις επιτυχημένες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Στην συνέχεια, φωτογραφήθηκε με το κασκόλ του συλλόγου και ξεναγήθηκε από τον νέο του τεχνικό Ντράγκαν Στόικοβιτς στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Guangzhou R&F FC, η οποία έδωσε μεγάλη μάχη με άλλους κινεζικούς συλλόγους για να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη.

Κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν του στην Τότεναμ και μετά τον τραυματισμό στην νικηφόρα αναμέτρηση επί της Γούλβς στις 3 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε 13 εμφάνισες, με τους Χάρι Γουίνκς και Μούσα Σισσοκό να παίρνουν περισσότερα αγνωστικά λεπτά στα πόδια τους.

Μετά το 2012 και τις 249 συμμετοχές με την φανέλα των Λονδρέζων ο 82 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, Μούσα Ντεμπελέ, αποχώρησε για νέες περιπέτειες.

Χρήστος Κατριμουστάκης