Κοντράρει Μονακό για Καμανό η Γουότφορντ (Video)

Την Μονακό για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του Φρανσουά Καμανό κοντράρει η Γουότφορντ, που για την ώρα προσφέρει τα περισσότερα χρήματα.



Κοντράρει Μονακό για Καμανό η Γουότφορντ (Video)

Μετά την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας από την Τσέλσι, αλλά και εκείνες των Νάλντο και Μπαλό-Τουρέ, οι Μονεγάσκοι θέλουν να κάνουν ακόμη πιο δυνατό το ρόστερ τους για να αποφύγουν έναν νέο υποβιβασμό στην Ligue 2 μέσα στα τελευταία χρόνια, και ο 22χρονος επιθετικός από τη Γουϊνέα μοιάζει στα μάτια του Τιερί Ανρί ως ο καταλληλότερος για να αποκτηθεί.

Ο γαλλικός σύλλογος προσφέρει στους Γιρονδίνους ένα ποσό της τάξης των 13 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο το πάνω χέρι στο οικονομικό σκέλος το έχει η Γουότφορντ, που φέρεται να προσφέρει τρία εκατομμύρια περισσότερα. Το δύσκολο κομμάτι είναι να πειστεί και ο ίδιος ο παίκτης να φύγει από την Γαλλία, μιας και για εκείνον η Μονακό φαντάζει ως η καλύτερη επιλογή για το άμεσο μέλλον του.

Εκτός στις 2/3 τελευταίες αποστολές της Μπορντό ο Καμανό, που διαθέτει στοιχεία ανάλογα με αυτά του Μάλκομ ο οποίος είχε φύγει από το «Ματμούτ-Ατλαντίκ» για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Γιώργος Σιάφας