Αβαντάζ Ατλέτικο για Μοράτα

Προβάδισμα για την απόκτηση του Άλβαρο Μοράτα φαίνεται να έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Ισπανό να ψάχνει απεγνωσμένα διέξοδο από την Τσέλσι.  



Αβαντάζ Ατλέτικο για Μοράτα

Η μεταγραφή ρεκόρ της τάξης των 65 εκατομμυρίων ευρώ του Ισπανού πριν δύο χρόνια στον σύλλογο των «μπλε», δεν απέφερε όπως αποδείχθηκε τα αναμενόμενα αποτελέσματα για καμία από τις δύο πλευρές.

Με τον Μαουρίτσιο Σάρι πλέον να προτιμά τον Εντέν Αζάρ για τη κορυφή της επίθεσης της Τσέλσι, ο Μοράτα μοιάζει «φευγάτος» με την Ατλέτικο Μαδρίτης ωστόσο να γλυκοκοιτάζει την περίπτωσή του.

Ο 26χρονος επιθετικός, εκτός της εκτίμησης του προπονητή του μοιάζει να έχει απολέσει και την εκτελεστική του δεινότητα, αφού τα μόλις εννέα γκολ σε 24 παιχνίδια με την φανέλα της λονδρέζικης ομάδας φέτος, έχουν κατακερματίσει την ψυχολογία του.

Άλλωστε, τα «λιοντάρια» έχουν ήδη βγει στην αγορά για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής, με τον διακαή πόθο του Ιταλού τεχνικού να παραμένει ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από τη Γιουβέντους στη Μίλαν.

Ιωάννης Γατσούλης