Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα έχει γίνει μέχρι την
Παρασκευή ο Σαμίρ Νασρί σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα! Οι «πολίτες»,
εμφανίζονται αισιόδοξοι πως σε διάστημα λιγότερο των επόμενων 48 ωρών,
θα έχουν
ολοκληρώσει τη μεταγραφή, έναντι 22 εκατ. λιρών!
Από τη στιγμή που ο Αρσέν Βενγκέρ γνωστοποίησε την τιμή του
Γάλλου μεσοεπιθετικού, θεωρήθηκε απλά θέμα χρόνου μέχρι ο σύλλογος του Μάντσεστερ
να κάνει την κίνησή του και να αποκτήσει τον διεθνή άσο. Μάλιστα, όπως αναγράφεται
χαρακτηριστικά στη «DailyMail»,
με την επικείμενη μετακόμιση του Σεσκ Φάμπρεγας στη Μπαρτσελόνα και αυτή του
Νασρί στο «EtihadStadium»,
οι «κανονιέρηδες» βάζουν αυτομάτως στα ταμεία τους περί τα 50 εκατ. λίρες,
ωστόσο, χάνουν δύο από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, τα
τελευταία χρόνια!
Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αντιληφθεί πως πλέον δεν μπορεί να
κάνει τίποτα περισσότερο και περιμένει τα χρήματα από τις μεταγραφές
προκειμένου να υπολογίσει το ποσό που θα διαθέσει για να πάρει στο «Έμιρεϊτς»
αντικαταστάτες ανάλογης αξίας.
Ο Φεντερίκο Κιέζα είναι ο ποδοσφαιριστής, που όλοι θα ήθελαν για συμπαίκτη. Είχε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά προτίμησε πάσα στον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος εξτρέμ αστόχησε και ο συμπαίκτης του τα... έριξε στον εαυτό του, καθώς είπε πως μάλλον έκανε κακή πάσα!
Η Μπέρνλι δεν λέει να πάρει... ανάσα. Νέα ήττα στο «σπίτι» της, αυτή τη φορά από τη Φούλαμ (13/12, 2-3) που επέστρεψε στις νίκες. Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Σκοτ Πάρκερ, που πλέον μετράει επτά συνεχόμενες «σφαλιάρες»!
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ άφησε πίσω του την προηγούμενη... εβδομάδα, που μόνο για ποδοσφαιρικούς λόγους δεν έγινε viral. Επέστρεψε, απέναντι στην Μπράιτον (13/12, 2-0) είχε «κέφια» και «συνόδευσε» την εμφάνισή του και με ρεκόρ, αφήνοντας τον Γουέιν Ρούνεϊ στη 2η θέση!
Η Λίβερπουλ πήρε... ανάσα στην Premier League . Κέρδισε την Μπράιτον με 2-0 (13/12) μέσα στο «Άνφιλντ» και έφτασε τους 26 βαθμούς! Σε ένα ματς, όπου ξεχώρισε ο Ούγκο Εκιτικέ με δύο γκολ, αλλά και η «ορεξάτη» εμφάνιση του Μοχάμεντ Σαλάχ, πριν αποχωρήσει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής!