«Στο διάολο ο υπόλοιπος κόσμος, ας βγούμε επιτέλους απ' την Ευρώπη»! (vid)

Βρίσκεται σε μια ομάδα με ποδοσφαιριστές από 11 διαφορετικές χώρες και αφεντικό από τη Μαλαισία, αλλά παρ' όλα αυτά, ο Νιλ Γουόρνοκ ξεσπάθωσε και δήλωσε ότι ανυπομονεί να εφαρμοστεί το Brexit γιατί... θα κάνει καλό και στο ποδόσφαιρο της Αγγλίας!  



«Στο διάολο ο υπόλοιπος κόσμος, ας βγούμε επιτέλους απ' την Ευρώπη»! (vid)

Ο τεχνικός της Κάρντιφ, σε μια άνευ προηγουμένου ομολογία για την προτίμησή του υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θεώρησε την κατάσταση αυτή τη στιγμή στο πολιτικό προσκήνιο, υπεύθυνη για τις... δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι στην προσπάθειά τους να ολοκληρώσουν μεταγραφές!

«Μόλις η χώρα αποφασίσει τι θα κάνει και εφαρμοστεί στον απόλυτο βαθμό, τότε πιστεύω ότι οι μεταγραφές θα γίνονται πολύ πιο εύκολα. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πολιτικοί δεν ακούνε τον κόσμο και δεν κάνουν αυτό που τους λένε. Για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω την ώρα να γίνει το Brexit. Θα είμαστε καλύτερα έξω από αυτή τη διαολεμένη Ένωση. Από κάθε άποψη, αλλά και από πλευράς ποδοσφαίρου. Ας πάει στο διάολο ο υπόλοιπος κόσμος» ήταν τα λόγια του Νιλ Γουόρνοκ!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης