Φάκελος-Κατασκοπεία: Ο Μπιέλσα το επιβεβαίωσε και ο Λάμπαρντ ετοιμάζεται να μιλήσει...

Για την κατασκοπεία στο προπονητικό κέντρο της Ντέρμπι Κάουντι από «υπάλληλο» της Λιντς Γιουνάιτεντ τοποθετήθηκαν οι προπονητές των δύο ομάδων πριν από τη μεταξύ τους συνάντηση (11/1).

Advertisement
Φάκελος-Κατασκοπεία: Ο Μπιέλσα το επιβεβαίωσε και ο Λάμπαρντ ετοιμάζεται να μιλήσει...

Ο Μαρτσέλο Μπιέλσα επιβεβαίωσε το περιστατικό τονίζοντας πως υπεύθυνος για το συμβάν είναι ο ίδιος ενώ ο Φρανκ Λάμπαρντ ετοιμάζεται να μίλησε... εντονότερα για το θέμα με τη λήξη της σημερινής αναμέτρησης στο «Έλαντ Ρόουντ».

Μαρτσέλο Μπιέλσα:

«Είναι αλήθεια. Επρόκειτο για άνθρωπο της Λιντς Γιουνάιτεντ. Υπεύθυνος για ότι συνέβη είμαι εγώ. Μίλησα με τον Λάμπαρντ και μου είπε πως αντιμετωπίζει αυτή την ενέργεια ως ασέβεια προς τους κανονισμούς του Fair Play. Εγώ δεν το βλέπω έτσι αλλά περισσότερη σημασία έχει η γνώμη του αντιπάλου...»

Φρανκ Λάμπαρντ:

«Θα μιλήσω αναλυτικά μετά το παιχνίδι για όσα γνωρίζω. Έχουμε να κάνουμε με μια κίνηση που προσβάλει εμάς και το ίδιο το άθλημα. Ο κατάσκοπος παρακολούθησε σημαντικά κομμάτια της προπόνησης. Οι Γκουαρντιόλα, Ποτσετίνο, Κλοπ και γενικά όλοι οι μεγάλοι προπονητές μάλλον πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που δεν έχουν αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που για κάποιους, αυτές οι ενέργειες είναι επιτρεπτές»

Γιάννης Τζιουμακλής