Δεν έχει σκοπό να φύγει ο Φόντεν

Καμία πρόθεση να ακολουθήσει τους πρώην συμπαίκτες του, Τζόντζο Σάντσο και Μπραχίμ Ντίας, οι οποίοι άφησαν την Μάντσεστερ Σίτι για να αναζητήσουν αλλού καλύτερες τύχες δεν έχει ο Φιλ Φόντεν, που θέλει να παραμείνει στους «πολίτες» και να κάνει καριέρα εκεί.



Δεν έχει σκοπό να φύγει ο Φόντεν

Ο 18χρονος μέσος δεν έχει παίξει ακόμη βασικός σε παιχνίδι Πρέμιερ Λιγκ αλλά περιμένει τις ευκαιρίες του, παίρνοντας πολλές από αυτές στα κύπελλα. Την ώρα, λοιπόν, που ο Σάντσο έφυγε και κάνει παπάδες στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ενώ ο Ντίας μόλις πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο ίδιος δηλώνει:

«Λυπήθηκα που είδα τον Μπραχίμ να φεύγει, αλλά θέλει να πάρει ευκαιρίες οπότε του εύχομαι καλή τύχη. Θα τα πάει καλά και το ξέρω. Μεγάλωσα μαζί του και ξέρω τις ικανότητές του, οπότε είμαι σίγουρος. Ίσως μια μέρα να τον κοντράρω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά η μεταγραφή του είναι κάτι που δείχνει την δύναμη που έχουμε στην ομάδα εδώ. Είναι δύσκολο να μπεις σε αυτή, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Έχουμε πολύ σωστούς παίκτες και πολύ σωστό επιτελείο οπότε είμαι εκεί που πρέπει να είμαι. Μαθαίνω από όλους κάθε μέρα οπότε δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να βρίσκομαι. Ο Σάντσο και ο Ντίας πήραν τις αποφάσεις τους, ακολούθησαν διαφορετικά μονοπάτια και ο καθένας έχει το πλάνο του. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός και εγώ βλέπω τον εαυτό μου να παίζει εδώ. Δικιά τους δουλειά, πραγματικά».

Γιώργος Σιάφας