Άλλη φάση η Γιουνάιτεντ με Σόλσκιερ... (vid)

Με σκορ 4-1 διέλυσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Μπόρνμουθ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Πογκμπά (5’, 33’), Ράσφορντ (45΄) και Λουκάκου (72’) τα γκολ των νικητών, μείωσε προσωρινά σε 3-1 ο Άκε (45+2’). Ανόητη κόκκινη εισέπραξε ο Μπαϊγί δέκα λεπτά πριν το τέλος...



Άλλη φάση η Γιουνάιτεντ με Σόλσκιερ... (vid)

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ γίνεται μόλις ο τρίτος προπονητής που ξεκινά με 3/3 στον πάγκο της Γιουνάιτεντ μετά τους Ματ Μπάσμπι και Ζοσέ Μουρίνιο, με την ομάδα του Νορβηγού να βρίσκεται στην 6η θέση με 35 βαθμούς και στο -3 από την πέμπτη Άρσεναλ.

Χωρίς νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» παραμένει η Μπόρνμουθ, αφού τα «κεράσια» έχουν καταφέρει να αποσπάσουν μόνο μια ισοπαλία σε σύνολο οκτώ  παιχνιδιών. Δωδέκατη με 26 βαθμούς η ομάδα του Έντι Χάου.

Το ματς

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο πέμπτο μόλις λεπτό, χάρις σε μια χορευτική ενέργεια του Ράσφορντ. Ο επιθετικός των γηπεδούχων έγινε κάτοχος της μπάλας, προσπέρασε σαν να επρόκειτο για... σκιές τους Άκε και Ρίκο και σέντραρε την κατάλληλη στιγμή στον Πογκμπά, ο οποίος έγραψε προ κενής εστίας το 1-0!

Τα «κεράσια» απείλησαν με την κεφαλιά του Άκε στο 26ο λεπτό, η οποία αποκρούστηκε από τον Ντε Χέα και απομακρύνθηκε ενστικτωδώς από τον Ερέρα, ο οποίος ήταν μάλιστα αυτός που «σέρβιρε» το δεύτερο γκολ στον-μέχρι στιγμής- πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, αφού η καρφωτή κεφαλιά του Πογκμπά στο 33ο λεπτό προήλθε από την υπέροχη σέντρα του Ισπανού...

Σημειώνεται πως ο Πογκμπά μετρά πλέον 4 γκολ στα πρώτα τρία παιχνίδια του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της ομάδας. Στο 45ο λεπτό ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0, αφού η υπέροχη ασίστ του Μαρσιάλ έχρισε σκόρερ τον Ράσφορντ, η προβολή του οποίου εξουδετέρωσε τον Μπέγκοβιτς. Η μείωση του σκορ ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από σέντρα του Μπρουκς και κεφαλιά του Άκε.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ ήλεγξε απόλυτα το ρυθμό της συνάντησης και ο νεοεισελθών Ρομέλου Λουκάκου διαμόρφωσε το τελικό 4-1, σημειώνοντας το όγδοο γκολ του σε επτά αναμετρήσεις με αντίπαλο την Μπόρνμου. Μοναδικό μελανό σημείο για τους νικητές η ανόητη κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο 80΄ο Έρικ Μπαϊγί λόγω σκληρού μαρκαρίσματος στον Φρέιζερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μπαϊγί, Γιάνγκ, Σο, Μάτιτς, Ερέρα (76’ Περέιρα), Πογκμπά,Μαρσιάλ (81’ Τζόουνς), Λίνγκαρντ, Ράσφορντ (70’ Λουκάκου)

Μπόρνμουθ: Μπέγκοβιτς, Άκε (82’ Μινγκς), Ντανιελς, Κουκ, Ρίκο, Άιμπ, Σέρμαν, Μπρουκς (66’ Μουσέ), Στάνισλας, Κιγνκ, Γουίλσον (66΄Φρέιζερ)

Σκόρερς

Πογκμπά 5’, 33’, Ράσφορντ 45’, Άκε 45+2’, Λουκάκου 72’

Διαιτητής

Λι Μέισον

Γιάννης Τζιουμακλής