Χριστούγεννα στο Νησί... πάντα με μπάλα!

Η Boxing Day του 2018 έφτασε και τα γήπεδα θα γεμίσουν κόσμο που μετά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, θα περάσει την εορταστική 26η Δεκέμβρη στην εξέδρα δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα! Εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ για τη Λίβερπουλ, στο King Power Stadium φιλοξενείται η Μάντσεστερ Σίτι του -4, πρώτη ως κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για Σόλσκιερ!  



Χριστούγεννα στο Νησί... πάντα με μπάλα!

Η επομένη των Χριστουγέννων, στην Αγγλία, έχει πάντα μπάλα. Βασικά και οι επόμενες μέρες θα έχουν μπάλα. Και λίγο πριν την Πρωτοχρονιά υπάρχουν αγώνες, αλλά και την 1η μέρα του νέου έτους θα γεμίσουν τα γήπεδα...

Η αγαπημένη όλων μας, Πρέμιερ Λιγκ, χαρίζει σπουδαίες ποδοσφαιρικές στιγμές και μέσα στις γιορτές, με τη Boxing Day να δίνει συνέχεια στο... κυνήγι του τίτλου, με την πρωτοπόρο Λίβερπουλ να φιλοξενεί στο Άνφιλντ τη Νιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Σίτι που έμεινε τέσσερις βαθμούς μακριά, να κοντράρει με τη Λέστερ στο King Power Stadium.

Στο Ολντ Τράφορντ, το κλίμα θα είναι κάτι παραπάνω από εορταστικό κι όχι μονάχα λόγω των ημερών, αλλά και για την πρώτη παρουσία του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εκεί ως πρώτος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο ματς απέναντι στη Χάντερσφιλντ. Ο Νορβηγός, μετά το 5-1 επί της Κάρντιφ θα παρουσιαστεί μπροστά στο κοινό της ομάδας με την οποία έζησε μεγάλες στιγμές ως ποδοσφαιριστής και εύχεται να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που ανέλαβε στον πάγκο...

Στο Amex κόντρα στη Μπράιτον η Άρσεναλ, με την Μπόρνμουθ στο Γουέμπλεϊ η Τότεναμ, τη μαχητική Γουότφορντ αντιμετωπίζει στο Vicarage Road η Τσέλσι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Φούλαμ – Γουλβς (14:30, CosmoteSport 1 HD)

Μπέρνλι – Έβερτον (17:00)

Κρίσταλ Πάλας – Κάρντιφ

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι (CosmoteSport 1 HD)

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Χάντερσφιλντ

Τότεναμ – Μπόρνμουθ

Μπράιτον – Άρσεναλ (19:15, CosmoteSport 1 HD)

Γουότφορντ – Τσέλσι (21:30, CosmoteSport1 HD)

Πέμπτη 27/12 Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ (21:45, CosmoteSport 1 HD)

Κώστας Ζάλιαρης