«Έκραξε» τον Πογκμπά ο Νέβιλ για τη φωτογραφία μετά την απόλυση Μουρίνιο (vid)

Ειλικρινή λόγια θέλησε να πει ο Γκάρι Νέβιλ ως παλαίμαχος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άνθρωπος που θέλει το καλό της ομάδας και νυν τηλεσχολιαστής του SkySports. «Δεν ήταν τυχαίο, είναι σκουπίδια αυτά...» είπε για τη φωτογραφία που ανάρτησε ο Πογκμπά λίγο μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο...  

Advertisement
«Έκραξε» τον Πογκμπά ο Νέβιλ για τη φωτογραφία μετά την απόλυση Μουρίνιο (vid)

Ο Νέβιλ, δυσαρεστήθηκε τρομερά βλέποντας πως λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας των «κόκκινων διαβόλων» με τον Πορτογάλο προπονητή αναρτήθηκε στα social media του Πογκμπά φωτογραφία με βλέμμα... γεμάτο νόημα και παρά την άμεση διαγραφή της δημοσίευσης στο Instagram, ο άλλοτε αμυντικός της Γιουνάιτεντ είπε:

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δεν είχε καλή σχέση με τον Μουρίνιο... Η σχέση τους είχε διαταραχθεί τους τελευταίους έξι μήνες, ίσως και τον τελευταίο χρόνο και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το γεγονός πως υπήρχε μεγάλη δόση απέχθειας.

Μην πιστεύετε όλα αυτά τα περί συμπτώσεων και προγραμματισμένης ανάρτησης από τον Πογκμπά και τους εκπροσώπους του... Είναι όλα σκουπίδια...». 

Κώστας Ζάλιαρης