Μουρίνιο: «Άλλο να θες κι άλλο να μπορείς να πάρεις τίτλο»

Με πολύ έμμεσο τρόπο προσπάθησε ίσως να τοποθετήσει τη δική του παρουσία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάνω από του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, ο Ζοσέ Μουρίνιο, αναλύοντας τους στόχους των ομάδων, τις δηλώσεις των προπονητών και τις πραγματικές δυνατότητες των κλαμπ που θέλουν να διεκδικήσουν τρόπαια...  



Μουρίνιο: «Άλλο να θες κι άλλο να μπορείς να πάρεις τίτλο»

Ο Πορτογάλος κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» στη μέχρι στιγμής θητεία του στην ομάδα του Μάντσεστερ έχει πανηγυρίσει ένα Λιγκ Καπ κι ένα Γιουρόπα Λιγκ, με τον Γερμανό τεχνικό των «κόκκινων» να έχει πάρει μέρος σε τρεις τελικούς και να έχει μονάχα ήττες.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι στο «Άνφιλντ», ο Μουρίνιο... άρχισε τα δικά του:

«Εξαρτάται από την προσέγγιση του καθενός για τους τίτλους. Εγώ πιστεύω ότι μετράει να έχεις να παρουσιάσεις κατακτήσεις, ειδικά όταν έχεις τις δυνατότητες να παλέψεις για τρόπαια και αναφέρεις πως ξεκάθαρος στόχος σου είναι να κατακτήσεις τίτλους.

Ορισμένες φορές δεν είναι τόσο έξυπνο, αλλά όταν πραγματικά έχεις τις δυνατότητες να πετύχεις, τότε δεν έχεις τίποτα να κρύψεις. Ξέρεις από την πρώτη μέρα τις δυνάμεις της ομάδας σου και είναι πάντοτε διαφορετικό απλά να λες ότι θέλεις να πετύχεις κι άλλο να ξέρεις και να δείχνεις ότι πράγματι μπορείς να πετύχεις.

Ο Γιούργκεν έχει πει ότι θέλει να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ και είναι ο στόχος του αυτή τη σεζόν...». 

Κώστας Ζάλιαρης