ΜΟΛ Βίντι-Τσέλσι 1-1 (Ημίχρονο)

Ισόπαλες με σκορ 1-1 οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στη Βουδαπέστη οι ΜΟΛ Βίντι και Τσέλσι. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γουίλιαν (30’) προηγήθηκαν οι «μπλε», ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Αμπαντού (32’) οι γηπεδούχοι...



ΜΟΛ Βίντι-Τσέλσι 1-1 (Ημίχρονο)

Οι δύο ομάδες αναζητούν διαρκώς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες αλλά το σκορ άνοιξε με στημένη φάση και μάλιστα με απευθείας εκτελεση φάουλ του Γουίλιαν στη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού.

Ακριβώς 75 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι να απαντήσουν, αφού ο Αμπαντού δεν αντέδρασε σωστά στην εκτέλεση κόρνερ του Νικολόφ και σημείωσε με κεφαλιά-αυτογκόλ το 1-1.

Οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 42’, όταν ο Νέγκο υποδέχτηκε στο «στρώσιμο» του Στσέποβιτς... Το πλασέ που επιχείρησε δυσκόλεψε αρκετά τον Καμπαγιέρο, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ! Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μοράτα αντικαταστάθηκε από τον Ζιρού λόγω προβλήματος τραυματισμού στο δεξί γόνατο και μένει να φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που υπέστη ο Ισπανός φορ...

Οι συνθέσεις

ΜΟΛ Βίντι: Κόβατσικ, Βινίσιους, Γιουχάζ, Στοπίρα, Φιόλα, Νέγκο, Νικολόφ, Χάτζιτς, Χούζτι, Μιλάνοφ, Στσέποβιτς

Τσέλσι: Καμπαγιέρο, Κρίστενσεν, Αμπαντού, Ζαμπακόστα, Έμερσον, Μπάρκλεϊ, Φάμπρεγας, Λόφτους-Τσικ, Χάτζον-Οντόι, Γουίλιαν , Μοράτα (45+1’ Ζιρού)

Γιάννης Τζιουμακλής