Μουρίνιο: «Οι οπαδοί νομίζουν ότι νοιάζονται περισσότερο από εμάς»!

Στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο μάλλον χρησιμοποίησε λάθος λέξεις και φαίνεται πως τα έβαλε με τον κόσμο, λέγοντας πως «οι οπαδοί πιστεύουν ότι νοιάζονται περισσότερο από εμάς»!  



Μουρίνιο: «Οι οπαδοί νομίζουν ότι νοιάζονται περισσότερο από εμάς»!

Τη δουλειά και την αφοσίωσή του στον σύλλογο του Μάντσεστερ προσπάθησε να ξεκαθαρίσει ο Πορτογάλος προπονητής, όμως ενδεχομένως σε αυτή την προσπάθειά του να έστρεψε κομμάτι του κόσμου εναντίον του με τον τρόπο που εκφράστηκε...

«Ορισμένες φορές ο κόσμος και οι οπαδοί πιστεύουν ότι νοιάζονται πολύ περισσότερο για την ομάδα απ' ότι το κάνουμε εμείς οι επαγγελματίες... Αυτό είναι τελείως λάθος. Κανείς στο Μάντσεστερ δεν νοιάζεται για την ομάδα περισσότερο από εμένα... Είμαστε επαγγελματίες και είμαστε αυτοί που ζούμε την ομάδα καθημερινά από μέσα...» ήταν τα λόγια του Μουρίνιο, που θέλησε επίσης να καταστήσει σαφές πως δεν είχε καμία ανάμειξη με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, για το δικό του μέλλον στον πάγκο της Γιουνάιτεντ:

«Δεν το ήξερα αυτό και δεν με ενδιαφέρει να σας πω την αλήθεια... Είναι ανακοίνωση του Ζόρζε αυτή, όχι δική μου...».

Κώστας Ζάλιαρης