Νέα καθυστέρηση στον ορίζοντα για το γήπεδο της Τότεναμ!

Νέα καθυστέρηση αχνοφαίνεται στον ορίζοντα για το καινούργιο γήπεδο της Τότεναμ, που ήταν να ανοίξει τις πόρτες του στις 13 Ιανουαρίου μετά τις πολλές αναβολές που έχει πάρει ήδη το θέμα, αλλά μάλλον πάει για πιο πίσω.Advertisement
Νέα καθυστέρηση στον ορίζοντα για το γήπεδο της Τότεναμ!

Σύμφωνα με τους «Times» οι Spurs αδυνατούν να διοργανώσουν μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά όρια κάποιες άλλες δραστηριότητες στο νέο τους γήπεδο, μέσω των οποίων θα εξασφαλιστούν οι ειδικές άδειες που αφορούν θέματα ασφαλείας σε γεγονότα μεγάλης προσέλευσης, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να φέρει αμφιβολίες για το εάν θα γίνει εκεί το ματς της Πρέμιερ Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα μισά του πρώτου μήνα του νέου έτους.

Συγκεκριμένα η Τότεναμ θα πρέπει μέσα στα Χριστούγεννα να φιλοξενήσει αρκετές χιλιάδες κόσμου στις εγκαταστάσεις της που στην ουσία θα αποτελούν τεστ των μέτρων ασφαλείας, όπως η ξενάγηση που θα κάνει σε 6.000 οπαδούς που κληρώθηκαν να δουν από κοντά το νέο “σπίτι” των Λονδρέζων, αλλά για την ώρα όλα είναι στον αέρα αφού για τις 30 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα είναι δύσκολο να βρεθεί προσωπικό και αστυνομική δύναμη ενόψει και της νέας χρονιάς.

Αυτό φαίνεται να έχει ως αποτέλεσμα την μεταφορά και της δεύτερης ημερομηνίας (6 Ιανουαρίου), κάτι που σημαίνει πως για να πάνε όλα καλά, θα πρέπει περίπου από τις δύο πρώτες ημέρες του 2019 και μέχρι και τις 13 του μήνα η Τότεναμ να έχει διοργανώσει δύο εκδηλώσεις και ένα παιχνίδι Πρέμιερ Λιγκ.

Στο άλλο σενάριο, δε, όχι μόνο δεν θα γίνει το ματς με την Γιουνάιτεντ στις 13 αλλά μάλλον ούτε αυτό με την Γουότφορντ στις 30, με τον σύλλογο να έχει κατά νου πως η αναμέτρηση είναι μεσοβδόμαδα καθώς επίσης και μία ημέρα πριν κλείσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Κατά συνέπεια, η πρεμιέρα ίσως μετατεθεί για τις 2 Φεβρουαρίου και το εντός έδρας με τη Νιούκαστλ. Πιθανώς όλα ξεκαθαρίσουν με την ανακοίνωση του προγράμματός της το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα, καθώς αυτό είναι ενημερωμένο μόνο μέχρι το ματς της 29ης Δεκεμβρίου κόντρα στην Γουλβς.

Γιώργος Σιάφας